Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου για την 28η Οκτωβρίου

Η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου για την 28η Οκτωβρίου

Δεν έχει σημασία αν στρέφεις το κεφάλι σου δεξιά ή αριστερά, αρκεί να το έχεις πάντα ψηλά

Στη ζωή, όπως και στην πολιτική, αυτά που σε καθορίζουν είναι πολύ περισσότερο τα όχι που θα πεις από τα ναι. Όλοι οι Έλληνες τιμούμε σήμερα το μεγάλο ΟΧΙ της Ιστορίας μας, σε στιγμές δύσκολες για τα πολλά και υποτιμητικά ναι της τελευταίας περιόδου. Τιμούμε και θυμόμαστε, αλλά βλέπουμε το σήμερα και μας θλίβει.

Σε αυτή την δύσκολη, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, ένα είναι το μήνυμα της σημερινής ημέρας: Οι Έλληνες οφείλουμε και θα συνεχίσουμε να ζούμε και να πορευόμαστε στην Ιστορία υπερήφανα. Θα παλέψουμε και θα σταθούμε όρθιοι απέναντι σε όλες τις δυσκολίες, σε πείσμα ακόμη και όσων νομίζουν ότι σχεδιάζουν για τη χώρα, χωρίς τους πολίτες της.

Η συγκυρία είναι δύσκολη και ιστορική. Πάντα όμως σε τέτοιες περιόδους οι Έλληνες αναδείκνυαν τις δυνατότητές τους. Και αυτή η χώρα έχει μεγάλες δυνατότητες. Αρκεί να βρει το δρόμο της και να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα στη νέα γενιά, στα νέα παιδιά της πατρίδας μας που αισθάνονται δικαίως απογοητευμένα και εξοργισμένα, αφού βλέπουν να υποθηκεύεται το μέλλον τους: Υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα ξεκινά από αυτά τα νέα παιδιά. Η προϋπόθεση είναι ΜΙΑ: Δεν έχει σημασία αν στρέφεις το κεφάλι σου δεξιά ή αριστερά. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ. ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις