Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αλεξίπτωτο πλαγιάς και αγώνες 4χ4 με την υποστήριξη του Δήμου

Πάτρα: Αλεξίπτωτο πλαγιάς και αγώνες 4χ4...

Καλά τα νέα για την πόλη και τις διοργανώσεις ειδικού τύπου

Άριστες είναι οι εντυπώσεις για την Πάτρα και τις δυνατότητες που δίνει σε διοργανώσεις ειδικού τύπου, των συμμετεχόντων αθλητών Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς στο πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων με παραπέντε, αλλά και των συμμετεχόντων στους αγώνες 4χ4. Μάλιστα σε ό,τι αφορά τους αγώνες αλεξιπτώτου, εκφράστηκε η επιθυμία και η σκέψη, αυτοί να γίνουν θεσμός και να διεξάγονται στην περιοχή του Δήμου Πατρέων, αφού οι αθλητές ενθουσιάστηκαν από τις δυνατότητες του Παναχαϊκού όρους, αλλά και του Ομπλού, στο οποίο αγωνίζονται σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι το Πατρινό αεραθλητικό σωματείο «Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας» με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων και συγκεκριμένα της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Πρασίνου, Συντήρησης και Αυτεπιστασίας, διοργανώνουν από χθες (Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου) και θα ολοκληρωθεί σήμερα, πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων με παραπέντε, στην Πάτρα.

Αθλητές Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας και της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς,  που φιλοξενούνται από τον Δήμο Πατρέων, χθες απογειώθηκαν από περιοχή του Παναχαϊκού όρους  και σήμερα του Ομπλού, πραγματοποιώντας αγωνιστικές πτήσεις αποστάσεων πάνω από την πόλη της Πάτρας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα σε ό,τι αφορά τη σημερινή μέρα, συνεχίζεται ως εξής: αυτή την ώρα διεξάγεται ο αγώνας, που θα λήξει στις 5 μ.μ., στις 6 μ.μ. θα γίνει η συλλογή στοιχείων πτήσης και θα ανακοινωθούν από την Ομοσπονδία τα αποτελέσματα ημέρας και τα συνολικά αποτελέσματα και θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων.

 

4χ4 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

 

Ανάλογες θετικές εντυπώσεις για την περιοχή μας, άφησε και το δεύτερο γεγονός, που λαμβάνει χώρα και είναι επίσης σε εξέλιξη, αυτό με τα αυτοκίνητα 4χ4. Η Λέσχη 4Χ4 Πάτρας και ο Δήμος Πατρέων συνδιοργανώνουν από χθες, διήμερο -επίσης πανελλήνιου ενδιαφέροντος γεγονός- για αυτοκίνητα 4Χ4, στην έκταση της εμποροπανήγυρης στην Παράλια Πατρών.

Οι συμμετέχοντες που λαμβάνουν μέρος ήλθαν από όλη την Ελλάδα: Κρήτη, Κέρκυρα, Κόνιτσα, Λάρισα, Ιωάννινα, Άρτα, Αγρίνιο, Αθήνα και φυσικά από Πάτρα. Σήμερα, δεύτερη και τελευταία μέρα της εκδήλωσης, στις  9 μ.μ., θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Τrial 4x4 Δυτικής Ελλάδος στον οποίο οι συμμετοχές είναι πολύ περισσότερες και μεγαλύτερα εμπόδια.

Ο αγώνας αυτός θα είναι έχει τρεις κατηγορίες αυτοκινήτων:

-Κ1 αυτοκίνητα με εργοστασιακές προδιαγραφές

-Κ2 αυτοκίνητα με περιορισμένες βελτιώσεις

-Κ3 αυτοκίνητα με βελτιώσεις χωρίς περιορισμούς

(Συνεχόμενες πληροφορίες και νέα θα βρίσκετε στο www.skartaekato.gr).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις