Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ημερίδα Προσχολική Αγωγή και Παιδί

Ημερίδα Προσχολική Αγωγή και Παιδί

Απο το Σύμβουλο Επιχειρήσεων

Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα  της Πάτρας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων»  συνεχίζοντας τον θεσμό των «Ημερίδων», διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Παιχνίδι και ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» (Ρήγα Φεραίου 106, Πάτρα), στις 7:30 μ.μ.  Στην  εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

- Παύλος Σκούρας, Παιδαγωγός- Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής Ν. Αχαΐας, με θέμα «Προτάσεις εναλλακτικής δράσης για το παιδί και το παιχνίδι».

- Μαρία Γούβη, Γεν. Γραμματέας Ένωσης Γονέων Δήμου Πατρέων, με θέμα «Τα παιδία παίζει».

- Χαρίκλεια Πίτσου, Νηπιαγωγός, με θέμα «Το παιχνίδι ως διαπολιτισμική γέφυρα στην προσχολική εκπαίδευση μέσα από κατάλληλα προγράμματα προσχολικής εκπαίδευσης».

Της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, επιστημόνων και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται γύρω από το παιδί.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας, η εταιρεία «Posto Γωνιά» και το ξενοδοχείο «Βυζαντινό».

Η εκδήλωση συνδυάζεται με την κυκλοφορία ειδικού πολυσέλιδου ενθέτου αφιερώματος της εφημερίδας για τον χώρο της προσχολικής αγωγής και το παιδί και με  την ηλεκτρονική έκδοση «Προσχολική Αγωγή και Παιδί», για πρώτη φορά αυτόνομης, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.symboulos.gr, από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της εφημερίδας

Τόσο  στην ηλεκτρονική έκδοση «Προσχολική Αγωγή και Παιδί», όσο και στο έντυπο αφιέρωμα του «Συμβούλου Επιχειρήσεων», αναδεικνύονται τα κυρίαρχα θέματα του χώρου της Προσχολικής Αγωγής, αλλά και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε λειτουργικό και παιδαγωγικό επίπεδο, στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα αλλά και επίκαιρα θέματα που αφορούν πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες με αποδέκτες παιδιά και γονείς.

Ο θεσμός των «Ημερίδων» του «Συμβούλου Επιχειρήσεων» ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία  που σκοπό έχει να δημιουργήσει ένα  πεδίο προβληματισμού και διαλόγου σε θεματικούς άξονες που αναδεικνύονται μέσα από τις ειδικές εκδόσεις της εφημερίδας.

Όλα τα πρακτικά και πλούσιο οπτικοακουστικό  υλικό από όλες τις «Ημερίδες» που έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» μπορεί να βρει κάθε ενδιαφερόμενος στο site www.symboulos.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις