Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Genpets - Zωντανά ανθρωποειδή

Genpets - Zωντανά ανθρωποειδή

Όχι δεν είναι επιστημονική φαντασία!

Τα ζωντανά ανθρωποειδή είναι πραγματικότητα και σε λίγα χρόνια θα τα βλέπουμε στα ράφια των Super Market! Σήμερα μου ήρθε αυτό το e-mail.Αν πω ότι έχω φρικάρει είναι ευφημισμός.

....

"Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βίο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA.

Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο ?? να ξυπνάει μετά από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά.

Ζούνε με πρωτεΐνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.

Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχο του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα. Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς τους δίνουν ναρκωτικά.

Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας http://www.genpets.com/index.php."

…..

Δεν μπορώ, νιώθω αποστροφή. Ίσως κάνω λάθος, ίσως είναι απλά ένα μέρος της εξέλιξης, αλλά εμένα μόνο στενοχώρια και αναγούλα μου φέρνει.

Όπως βλέπετε τα πλάσματα αυτά τρέφονται, πονούν, έχουν συναισθήματα, και γενικός δεν διαφέρουν και πολύ από τα πιο συνηθισμένα κατοικίδια. Η διαφορά βρίσκεται σε δυο σημεία κλειδιά.

Πρώτων θα εκθέτονται στα ράφια των παιδικών καταστημάτων σαν πράγματα και όχι σαν ζωντανά πλάσματα, και δεύτερων δεν θα έχουν στην διάθεση τους απολύτως τίποτα που να εξυπηρετεί τους σκοπούς αυτοάμυνας. Ούτε καν φωνητικές χορδές για να τσιρίξουν, και πόσο μάλλον κοφτερά δόντια και νύχια. Μάλλον, έχουν δόντια, αλλά επειδή υπάρχει περίπτωση να σε δαγκώσει, η εταιρία έχει προνοήσει για να σε προμηθεύσει με ειδικό kit για να τους τα βγάζεις!!! (Πολύ καλό αυτό! Ο διαφημιστικός τίτλος θα μπορούσε να είναι  - Κάντε το παιδί σας οδοντίατρο από μικρή ηλικία.) Θεωρώ ότι η ανθρωπότητα έχει ξεπεράσει όλα τα όρια και καλό θα ήταν να μαζευτούμε λιγάκι. Χωρίς να έχουμε καταφέρει να ελέγξουμε και να κατανοήσουμε την δική μας ύπαρξη, και έχοντας  καταστρέψει πολλά από τα πλάσματα της φύσης, (βλέπε είδη υπό εξαφάνιση), περάσαμε σε επίπεδο δημιουργίας καινούριων ζωντανών πλασμάτων.

Και διερωτώμαι – Πόσοι θα είναι οι γονείς που θα έχουν αρκετή συνείδηση για να εξηγήσουν στο δίχρονο παιδί τους, ότι δεν είναι ένταξη να το πιάσει από το πόδι και να του κόψει το κεφάλι, και πόσοι θα είναι αυτοι που θα το δουν σαν εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο, για να γίνει το παιδί τους ιατρός?!

 

Ζάνα Αβράμη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις