Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: «Η ανάρρωση πηγαίνει καλά»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον...

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση. Πηγή: Instagram/ The Prince and Princess of Wales

Νοσεί από καρκίνο

Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον Μίντλετον πηγαίνει “πολύ καλά” με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να στέλνει ένα μήνυμα στον κόσμο, επιστρέφοντας στην κανονικότητα, δήλωσε ένας ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο σε ένα γενναίο μήνυμα-βίντεο τον περασμένο μήνα. Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Τζορτζ εθεάθησαν σε αγώνα της ^Αστον Βίλα στην πρώτη τους έξοδο μετά το σοκ από τη διάγνωση του καρκίνου της Kέιτ.  Και την Πέμπτη, ο Ουίλιαμ βοήθησε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ.

 

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams δήλωσε ότι η εμφάνιση την «κατάλληλη στιγμή» αποδεικνύει ότι η βασιλική οικογένεια είναι στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα. Είπε στην Sun: «Η βασιλική οικογένεια συνειδητοποιεί ότι κάθε τι που κάνει στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

«Δεν ήταν απλώς το θέμα ότι εμφανίστηκε με τον Τζορτζ σε μια ευχάριστη περίσταση. Η ουσία ήταν πως έστειλε ένα μήνυμα ότι τα πράγματα συνεχίζονται κανονικά – στο βαθμό που είναι λογικό να αναμένεται κάτι τέτοιο.  Αν η Κέιτ ήταν εκεί, θα ήταν φανταστικό, αλλά κανείς δεν το περιμένει αυτό. Ο κόσμος δεν θα το περίμενε αυτό μετά το βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, το οποίο νομίζω ότι είναι το πιο γενναίο που έχει γίνει ποτέ για θέμα υγείας από δημόσιο πρόσωπο στη Βρετανία».

Ο Ουίλιαμ έχει αποσυρθεί αυτό το διάστημα από τα βασιλικά καθήκοντα για να βρίσκεται στο πλευρό της Κέιτ και να φροντίζει τα τρία τους παιδιά.

Ο Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας επίσης βρίσκεται κοντά στη νύφη του, παράλληλα με τις θεραπείες για τον καρκίνο, στις οποίες υποβάλλεται και εκείνος.   Εν τω μεταξύ, λέγεται ότι και η Βασίλισσα Καμίλα ελέγχει τακτικά την κατάσταση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ειδήσεις Τώρα

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς στην Πάτρα- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Καμπανάκι» για την τιμή της βενζίνης: Πόσο μπορεί να φτάσει το λίτρο

Άφαντος παραμένει ο μπασκετμπολίστας που χτύπησε και δάγκωσε τη σύντροφό του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight