Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ανοιχτές μάχες σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Ανοιχτές μάχες σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Πλησιάζουμε στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν και οι μάχες σε πολλά μαίνονται, ενώ σε άλλα έχουν ήδη κριθεί, όπως για παράδειγμα σε Γερμανία και Ιταλία, όπου Λεβερκούζεν και Ίντερ ανεβαίνουν στην κορυφή της χώρας τους. Επίσης Ρεάλ και Παρί μόνο με θαύμα χάνουν το πρωτάθλημα σε Ισπανία και Γαλλία αντίστοιχα.

Εκεί όμως που τίποτα δεν έχει κριθεί, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από τους φιλάθλους και τους παίκτες του στοιχήματος, όσο και από τις στοιχηματικές εταιρίες. Ας δούμε λοιπόν τις αποδόσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα και γεγονότα που έχουμε μπροστά μας και θα κριθούν μέσα σε περίπου 30 μέρες.

Σούπερ Λιγκ κατάκτηση

Ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά η μάχη είναι τόσο κλειστή και για τους τέσσερις μεγάλους συλλόγους στη χώρα μας. Πρώτο φαβορί είναι η ΑΕΚ για να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι. Η απόδοση είναι στο 2.30 και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ στο 3.20. Στο 4.00 παίζει ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στο 9.00, κάτι που κρίνουμε αρκετά υπερβολικό.

Κύπελλο Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Άρη για το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο στη χώρα μας. Μεγάλο το κίνητρο και για τους δύο. Υπάρχει φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο τουλάχιστον με βάση τους μπουκ. Το τριφύλλι προσφέρεται στο 1.35 για κατάκτηση (ακόμη και στα πέναλτι), ενώ ο Άρης είναι στο 3.10.

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σίτι και οι άλλοι

Η Σίτι ανέβηκε εσχάτως στην κορυφή, αφού Λίβερπουλ και Άρσεναλ αυτοκτόνησαν εντός έδρας κόντρα σε Πάλας και Άστον Βίλα. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν είχε πρόβλημα με τη Λούτον κι έτσι πήρε κεφάλι στον πίνακα. Αυτή τη στιγμή η απόδοσή της έπεσε στο 1.35, πολύ χαμηλά αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει μόνο δύο βαθμούς διαφορά από τους κόκκινους και τους κανονιέρηδες. Η ομάδα του Αρτέτα ανέβηκε στο 5.25, ενώ αυτή του Κλοπ εκτοξεύτηκε στο 7.00.

Τσάμπιονς Λιγκ

Με τις εκπλήξεις που έγιναν σε Βαρκελώνη και Ντόρτμουντ, έχουμε ήδη γνωστό τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Παρί και τους Γερμανούς. Σήμερα, έχουμε το τεράστιο ματς αναμεσα στη Ρεάλ και τη Σίτι, αλλά και τη μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μπάγερν και Άρσεναλ στο Μόναχο. Αν ανατρέξετε να βρείτε προγνωστικά σήμερα, στις κατάλληλες ιστοσελίδες θα μάθετε όλα τα νέα για αυτά τα δύο σούπερ παιχνίδια.

Οι μπουκ δίνουν πρώτο φαβορί για τον τίτλο τη Σίτι κι ας μην έχει περάσει ακόμη στα ημιτελικά, στο 2.65. Στο 4.00 παίζει η Παρί, τη στιγμή που η Άρσεναλ είναι στο 7.00, η Μπάγερν στο 8.00 και η Ρεάλ στο 8.50. Δεν δείχνουν να υπολογίζουν πολύ την Ντόρτμουντ, η οποία αν και είναι ήδη στα ημιτελικά παίζει στο 12.00.

Γιουρόπα Λιγκ

Η αήττητη, σε όλες τις διοργανώσεις, Λεβερκούζεν καλπάζει για τον τίτλο. Προσφέρεται στο 2.15, τη στιγμή που η Αταλάντα  παίζει στο 6.50 μετά το σούπερ διπλό που έβγαλε στο Άνφιλντ. Η Ρόμα είναι στο 7.50, ενω η Λίβερπουλ είναι η τελευταία που βρίσκεται σε μονοψηφια απόδοση και πιο συγκεκριμένα στο 9.50. Από εκεί και πέρα, η Μπενφίκα είναι στο 11.00, στο 13.00 η Μίλαν, η Μαρσέιγ στο 25.00 και η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στο 28.00.

Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ

Για πρώτη φορά στα χρονικά, δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στα προημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν ήδη παίξει τα πρώτα τους παιχνίδια. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν εντός έδρας τη Φενέρ και ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 στο Μπριζ. Οι ρεβάνς είναι ανοικτές και οι ομάδες μας έχουν τουλάχιστον 50% ελπίδες πρόκρισης για να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά. Οι στιγμές είναι μεγάλες και το στοιχηματικό ενδιαφέρον ακόμη μεγαλύτερο. Με αύρα Μεντιλίμπαρ, ο Ολυμπιακός είναι στο 16.00, ενώ ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 18.00. Πάνω από αυτούς είναι μόνο η Πλζεν στο 40.00. Πρώτο φαβορί δίνεται η Άστον Βίλα στο 2.45 και δεύτερο η Φιορεντίνα στο 3.50. Μετά βρίσκουμε τη Λιλ στο 10.00, τη Φενέρ στο 11.00 και την Μπριζ στο 13.00.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports