Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

«Boy Kills World» με τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ: Πρεμιέρα στις 25/4 στις Ελληνικές αίθουσες

«Boy Kills World» με τον Μπιλ Σκάρσγκαρν...
Μαρτάτος Tάκης

Το φιλμ σε παραγωγή του Σαμ Ράιμι αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Μαζί με την έξοδο του στις αίθουσες της Αμερικής, θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, στις 26 Απριλίου 2024 σε διανομή της The Film Group, το περιπετειώδες θρίλερ με τίτλο «Boy Kills World» σε σκηνοθεσία του 43χρονου Γερμανού δημιουργού Μόριτζ Μορ.

Την ταινία που έχει διάρκεια 115 λεπτά, την αναμένουμε για προβολή και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο 33χρονος Σουηδός ηθοποιός Μπιλ Σκάρσγκαρντ που είναι γιος του Stellan Skarsgård (τον είδαμε και στο «Dune: Part Two) πρωταγωνιστεί στο νέο αυτό φιλμ ως ο «Boy», ένα κωφάλαλο αγόρι που μεγαλώνει αναζητώντας εκδίκηση από την Χίλντα Βαν Ντερ Κόι (την υποδύεται η Φάμκε Γιάνσεν), την «σαλεμένη» μητριάρχισσα μιας μετα-αποκαλυπτικής δυναστείας που δολοφόνησε τους γονείς του. Με τη βοήθεια ενός μυστηριώδη σαμάνου (Γιαγιάν Ροχιάν) και οδηγό την εσωτερική του φωνή, το αγόρι μετατρέπεται σε φονική μηχανή που απελευθερώνεται στη διάρκεια της ετήσιας σφαγής αντιφρονούντων. Με τον «Boy» να σκορπάει τον θάνατο, οι σφαγές και το αιματοκύλισμα οδηγούν σε ένα εφιαλτικό χάος.

Ένα εξωφρενικό υπερθέαμα αιματηρής δράσης, εμπνευσμένo από αγαπημένες ταινίες δράσης, υπερηρώων και anime, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Μία απίστευτη κινηματογραφική περιπέτεια τοποθετημένη σε μία εφιαλτική πραγματικότητα, σε παραγωγή του καταξιωμένου Σαμ Ράιμι (Τριλογία Evil Dead, Τριλογία Spider - Man, Doctor Strange in the Multiverse of  Madness). Παίζουν ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ (Το Αυτό - It, John  Wick  4), η Τζέσικα Ροθ (Happy  Death  Day), και οι Μισέλ Ντόκερι (Downton  Abby), Άντριου Κότζι (Warrior), ο 55χρονος Ινδονήσιος ηθοποιός Γιαγιάν Ροχιάν - Yayan Ruhian (The  Raid:  Redemption) και η 59χρονη Ολλανδή στην καταγωγή ηθοποιός Φάμκε Γιάνσεν (Τριλογία X – Men και Taken).

Σκηνοθεσία: Μόριτζ Μορ

Είδος: Δράσης, Θρίλερ

Όπως προείπαμε, το «Boy Kills World» αναμένεται στις 25 Απριλίου στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την The  Film  Group.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture