Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πένθος για την δημοφιλή λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου – Πέθανε η μητέρα της

Πένθος για την δημοφιλή λαϊκή τραγουδίστ...

Η Άντζελα Δημητρίου είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και την πρόσεχε πολύ

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η λαϊκή ερμηνεύτρια  Άντζελα Δημητρίου καθώς όπως γράφτηκε, πέθανε η πολυαγαπημένη της μητέρα σε ηλικία 96 χρόνων.

Η Άντζελα Δημητρίου που την είδαμε το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα του σώου Just the 2 of Us, στο κανάλι Alpha, βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς έχασε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της, την αγαπημένη μητέρα της.

«Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ, αλλά της το ξεπλήρωσα εγώ. Κάποια στιγμή της είπα πως “θα σταματήσω από τη δουλειά και θα σε έχω στο σπίτι για να σε βάλω σε μια χρυσή πολυθρόνα. Δεν μπόρεσα να της βάλω χρυσή, της έβαλα μια δερμάτινη όμως και καθόταν», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Άντζελα Δημητρίου για την μαμά της.

Μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου έχει δημοσιεύσει πολλές φορές στιγμιότυπα μαζί στα social media που μιλά για εκείνη με τα πιο γλυκά λόγια.

Η δε κόρη της Άντζελας Δημητρίου και εγγονή της εκλιπούσας, Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μία ανάρτηση στα social media, αναφέροντας μάλιστα πως δεν ενημερώθηκε από τους οικείους της για τον θάνατο της γιαγιάς της.

«Έφυγες και ούτε καν το έμαθα… θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη δημοσιεύοντας στο λογαριασμό της στο facebook ένα μαύρο στιγμιότυπο με ένα κερί, προκειμένου να ενημερώσει για τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου.

Τέλος να αναφέρουμε πως για την Τετάρτη 21/2 ήταν προγραμματισμένη η επίσημη πρεμιέρα στο Barbarella στην Αθήνα του μουσικού προγράμματος της Άντζελας Δημητρίου και του Δήμου Αναστασιάδη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κέντρου: «το Barbarella Live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Άντζελας Δημητρίου σας ενημερώνουν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight