Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 81χρονος σταρ Χάρισον Φορντ τιμήθηκε στην 29η τελετή απονομής των Critics Choice Awards

Ο 81χρονος σταρ Χάρισον Φορντ τιμήθηκε σ...

Έλαβε το βραβείο Συνολικής Καριέρας στα 29α Critics Choice Awards που απονέμει η Ένωση Κριτικών (Critics Choice Association) αναγνωρίζοντας επιτεύγματα στην τηλεόραση & τον κινηματογράφο

Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, ο ακαταμάχητος «Ιντιάνα Τζόουνς», Χάρισον Φορντ - Harrison Ford στα 81 του χρόνια σήμερα, τιμήθηκε με το βραβείο Συνολικής Καριέρας στην 29η τελετή απονομής των Critics Choice Awards, των βραβείων που απονέμει η Ένωση Κριτικών (Critics Choice Association) αναγνωρίζοντας επιτεύγματα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ο Χάρισον Φορντ που επέστρεψε στον αγαπημένο ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς (η ταινία προβλήθηκε και στην Πάτρα το περασμένο καλοκαίρι) παρέλαβε το βραβείο καταχειροκροτούμενος από το κοινό, μετά από ένα αφιέρωμα με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές του επιτυχίες, όπως ανέφερε το People. «Πρώτα απ' όλα, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και απλώς βλέπω σε τι μετατρέπεται η βιομηχανία μας και όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους που έχουν ευκαιρίες που πιθανότατα δεν υπήρχαν στην αρχή της καριέρας μου» δήλωσε ο πάντα γοητευτικός Χάρισον Φορντ στη σκηνή.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου πέρυσι για την ταινία "Τα Πάντα όλα", Τζόναθαν Κι Κουάν (Ke Huy Quan) είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Χάρισον Φορντ - Harrison Ford και το απέδειξε για μία ακόμη φορά στα Critics Choice Awards.

Ο 52χρονος ηθοποιός με καταγωγή από το Νότιο Βιετνάμ, κατά την παρουσίαση του Βραβείου Καλύτερης Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά αμέσως μετά τη βράβευση του Χάρισον Φορντ δεν μπόρεσε να κρατηθεί και είπε πριν παρουσιάσει τις υποψήφιες στην εν λόγω κατηγορία.

«Πρώτα απ' όλα, πρέπει να πω, Χάρισον, συγχαρητήρια! Είμαι τόσο χαρούμενος, τόσο χαρούμενος που βρέθηκα στην αίθουσα όταν κέρδισες το βραβείο».

Οι δυο τους είχαν παίξει στην ταινία «Indiana Jones and the Temple of Doom» το 1984.

Ο Χάρισον Φορντ έχει γεννηθεί στις 13 Ιουλίου του 1942 στο Σικάγο και καθιερώθηκε ως μεγάλος σταρ στο Χόλιγουντ στα τέλη του ’70 μετά τον ρόλο του Χαν Σόλο στον «Πόλεμο των άστρων».

Με στοιχεία από το ΑΠΕ απ’ όπου & φωτ. όπου εικονίζεται ο Χ. Φορντ με τη σύζυγο του από το 2010, ηθοποιό Καλίστα Φλόκχαρτ.

Ο Χάρισον Φορντ στα νιάτα του.

Ο Χάρισον Φορντ στα νιάτα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight