Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Τι ανέφερε για τον Στίβεν Χόκινγκ και το “όργιο” στο νησί του

Stephen Hawking Kirsty Wigglesworth AP Photo

Stephen Hawking Kirsty Wigglesworth AP Photo

Ο Έπσταϊν ζήτησε από τη Ghislaine Maxwell να αποκρούσει τους ισχυρισμούς για εμπλοκή του Στίβεν Χόκινγκ σε όργιο με ανήλικες

Ο χρηματιστής και παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν είχε ζητήσει από την πρώην συνεργάτιδά του Ghislaine Maxwell να αντικρούσει ισχυρισμούς για εμπλοκή ορισμένων διασήμων σε όργια που οργάνωνε.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έστειλε ένα email στη Maxwell το 2015, στο οποίο την ρωτούσε αν θα μπορούσε να “επιβραβεύσει” τον κύκλο ενός εκ των θυμάτων του, της Virginia Giuffre, σε περίπτωση που κατέθεταν εναντίον της πρώην συνεργάτιδός του η οποία και “διευκόλυνε” – κανόνιζε τα όργια αυτά.

Ο Έπσταϊν, ισχυρίστηκε στο email που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μαζί με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της υπόθεσής του, ότι είχαν διατυπωθεί ψευδείς ισχυρισμοί για τον αστροφυσικό.

“Μπορείς να προσφέρεις αμοιβή σε οποιονδήποτε από τους φίλους, τους γνωστούς ή τους συγγενείς της Virginia (Giuffre) είναι πρόθυμος να βοηθήσει να αποδειχθούν ψευδείς οι ισχυρισμοί της. Οι πιο ισχυροί είναι αυτός με το δείπνο με τον Κλίντον και η νέα εκδοχή για τις Παρθένες Νήσους, ότι ο Στίβεν Χόκινγκ συμμετείχε σε όργιο με ανήλικα άτομα” έγραφε συγκεκριμένα στο email προς την συνεργό του, Ghislaine Maxwell, σύμφωνα με τη Telegraph.

Συγκεκριμένα: You can issue a reward to any of Virginia’s friends, acquaints, family that come forward and help prove her allegations are false. The strongest is the Clinton dinner, and the new version in the Virgin Islands that Stephen Hawking participated in an underage orgy.

Εκτιμάται πως είναι πιθανό ο Έπσταϊν να ήθελε εκουσίως να εκμεταλλευτεί το όνομα του Χόκινγκ για να υποδαυλίσει την αξιοπιστία των ισχυρισμών της Giuffre εναντίον του ιδίου και της συνεργάτιδός του.

Ο αστροφυσικός φωτογραφήθηκε στο ιδιωτικό νησί του Epstein τον Μάρτιο του 2006, στα πλαίσια ενός ταξιδιού του σε ένα επιστημονικό συνέδριο που γινόταν στο γειτονικό νησί St Thomas στην Καραϊβική. Είχε φωτογραφηθεί να συμμετέχει σε ένα μπάρμπεκιου και σε μια υποθαλάσσια ξενάγηση με υποβρύχιο. Ο μεγιστάνας κάλυψε τις δαπάνες του συνεδρίου και σε αυτό συμμετείχαν άλλοι 20 επιστήμονες.

Η Giuffre κατηγόρησε τους Έπσταϊν και Maxwell ότι την ανάγκαζαν να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, αδελφό του βασιλιά Καρόλου, και πολλούς άλλους επιφανείς άνδρες. Ο πρίγκιπας Άντριου αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί να την είχε συναντήσει ποτέ. Η Maxwell καταδικάστηκε τον Δεκέμβριο του 2021 για εμπορία γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και παρόμοιες κατηγορίες για χάρη του

 

πηγή news247.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις