Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος: να μην καταργηθεί το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 11888 του ΟΤΕ στην Πάτρα

Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος: να μην καταρ...

Επιστολή του βουλευτή Αχαΐας στο Πρόεδρο του Δ.Σ. ΟΤΕ

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Δ/ντα Σύμβουλο ΟΤΕ κ. Μιχάλη Τζαμάζ, ζητά να παραμείνει σε λειτουργία το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 11888 του ΟΤΕ στην Πάτρα.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του:

«Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας πρέπει με κοινή συστράτευση, με κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη να διατηρήσουμε ενεργούς τους πόλους οικονομικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των τοπικών κοινωνιών ως ελάχιστο χρέος απέναντι στους πολλαπλά δοκιμαζόμενους πολίτες.

Με ιδιαίτερη ανησυχία ενημερωθήκαμε ότι πρόκειται να σταματήσει τη λειτουργία της στην Πάτρα η υπηρεσία του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 11888 του ΟΤΕ. Η συγκεκριμένη υπηρεσία λειτουργεί με άψογο τρόπο στην πόλη μας όπως και εσείς γνωρίζετε, δίνοντας εργασία σε 400 φοιτητές, οι οποίοι εκτιμάται ότι διαθέτουν στην τοπική αγορά περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Ως εκ τούτου η συνολική απώλεια για την τοπική κοινωνία θα είναι τεράστια».

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής τόνισε: «Η Αχαΐα δεν αντέχει άλλη ανεργία, γι΄αυτό δεν πρέπει να διακοπεί η λειτουργία του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 11888 του ΟΤΕ στην Πάτρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις