Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ζέστη ευνοεί τη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης-Ο καιρός για σήμερα στη Δυτική Ελλάδα

Η ζέστη ευνοεί τη μεταφορά Αφρικανικής σ...

Δείτε την πρόγνωση

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές. Στο νότιο Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνεις 3 με 4 Μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με  5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις