Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Κάτω Αχαΐας

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία στην Εθνικ...

Δράστες είναι τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών εξιχνιάσθηκε ληστεία, που έλαβε χώρα την 09.05 ώρα της 17-05-11 στην ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα Κάτω Αχαΐας. Από την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε, προέκυψε ότι δράστες της συγκεκριμένης ληστείας είναι τρεις -3- άνδρες Αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 34, 23 και 22 ετών.

Οι συλληφθέντες από κοινού ενεργούντες και με την απειλή όπλου, εισήλθαν εντός της Τράπεζας (οι δυο εξ αυτών) και αφαίρεσαν 20.540€ και 1.100 δολάρια ΗΠΑ.

Οι παραπάνω δράστες συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 04-06-11, μαζί με μία ομοεθνή τους ηλικίας 25 ετών, σύζυγο του πρώτου, γιατί σε νομότυπη κατ' οίκον έρευνα στην οικία τους στην Πάτρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πυροβόλο όπλο-πιστόλι, μάρκας ZORAKI με γεμιστήρα που περιείχε 14 φυσίγγια, χρηματικό ποσό 3.800€, 320 δολαρίων ΗΠΑ, καθώς και πλαστά διαβατήρια.

Από την ενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε επίσης ότι σε βάρος του 34χρονου δράστη εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή του σε τρεις ληστείες, που τελέσθηκαν στην περιοχή της Κορινθίας και της Στυλίδας, ενώ εκκρεμούσε ένα ακόμα ένταλμα σύλληψης του 3ου Ανακριτή Αθηνών, καθώς και μία καταδικαστική απόφαση.

Δράστες προσήχθησαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ-κών Πατρών για την κατοχή του όπλου και για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Η σχηματισθείσα δικογραφία για τη ληστεία υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πλημ-κών Πατρών, από τον οποίο οι δράστες παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή και αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις