Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βρετανία: Ριάλιτι γυρισμένο στην Κέρκυρα αναζητά πρωταγωνιστές για το «Mamma Mia»

Στιγμιότυπο από την ταινία «Mamma Mia» (...

Στιγμιότυπο από την ταινία «Mamma Mia» (2008) Φωτ. Peter Mountain, Universal Pictures

Η νέα εκπομπή του βρετανικού δικτύου ITV κάνει οντισιόν για τους επόμενους Σόφι και Σκάι του θεατρικό μιούζικαλ στο West End

Έχουν περάσει παραπάνω από 24 χρόνια που το κοινό παρακολούθησε για πρώτη φορά στη σκηνή του West End στο Λονδίνο την ιστορία της Ντόνα, της Σόφι και των τριών πιθανών πατεράδων της. 

Η δυναμική και ανεξάρτητη Ντόνα διατηρεί πανδοχείο στο ελληνικό νησί «Καλοκαίρι» ενώ ταυτόχρονα κάνει προετοιμασίες για τον γάμο της μοναχοκόρης της Σόφι με τον Σκάι. Οταν θα διαβάσει το ημερολόγιο της μητέρας της, η Σόφι θα προσκαλέσει κρυφά στον γάμο της τρεις άνδρες – ένας από τους οποίους θα είναι και ο πατέρας της.

Το «Mamma Mia», με τραγούδια του σουηδικού συγκροτήματος Abba, έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή μιούζικαλ της σύγχρονης θεατρικής σκηνής προσελκύοντας όλο αυτό το χρονικό διάστημα χιλιάδες κόσμου που συμμετέχει με πάθος στην παράσταση – φαινόμενο. Η επιτυχία αυτή συνέβαλε στη δημιουργία δύο ταινιών, του «Mamma Mia» από το 2008 και «Mamma Mia! Here we go again» του 2018. 

Κι ενώ οι θαυμαστές αναμένουν την επιβεβαίωση στις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τα γυρίσματα μιας τρίτης ταινίας, στη Βρετανία μόλις έκανε πρεμιέρα μια νέα εκπομπή ριάλιτι που αναζητά τους επόμενους Σόφι και Σκάι οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στη θεατρική παραγωγή που συνεχίζεται. 

Συγκεκριμένα το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV προβάλλει το σόου «Mamma Mia! I Have a Dream» που γυρίστηκε το καλοκαίρι στην Κέρκυρα με το πρώτο επεισόδιο να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το πρόγραμμα που αποτελείται από οκτώ επεισόδια ακολουθεί 14 εκκολαπτόμενους σταρ στον χώρο του μιούζικαλ οι οποίοι διαγωνίζονται με σκοπό να αποκτήσουν τους πολυπόθητους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από masterclasses, δοκιμασίες και εργαστήρια -συμπεριλαμβανομένου ενός που θα κρίνει τη χημεία μεταξύ των σπουδαστών. Τις επιδόσεις τους θα σχολιάζει μια τετραμελής κριτική επιτροπή που αποτελείται από τη Βρετανίδα ηθοποιό/τραγουδίστρια Σαμάνθα Μπαρκς, τη βραβευμένη Αμερικανίδα ηθοποιό/τραγουδίστρια Αμπερ Ράιλι, τον Βρετανό κωμικό και παρουσιαστή Αλαν Καρ και τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Τζέσι Γουέρ. 

Το φινάλε – και συνεπώς η ανάδειξη των νικητών – θα πραγματοποιηθεί σε θέατρο του West End. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Whats On Stage, οι διαγωνισμοί πραγματοποιήθηκαν στη Βίλα Ντόνα, «ψηλά στις καταπράσινες βουνοκορφές, στα βόρεια της Κέρκυρας». 

Παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η δημοφιλής τηλεοπτική και ραδιοφωνική παραγωγός Ζόι Μπολ, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται και το όνομα της υπεύθυνης του θεατρικού μιούζικαλ και των ταινιών, Τζούντι Κρέιμερ. Οπως αναφέρει το Radio Times, η ίδια δήλωσε ότι τα γυρίσματα στην Ελλάδα ήταν «μια φανταστική εμπειρία». 

Με πληροφορίες από τους The Times, το Radio Times

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight