Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Χορηγοί και η Οργανωτική Επιτροπή του Welcome to UP 2023, μέρος της δυναμικής και της επιτυχίας του - Το «ευχαριστώ» του Πανεπιστημίου

Οι Χορηγοί και η Οργανωτική Επιτροπή του...

Η ανάρτηση του Πρύτανη Χρήστου Μπούρα

Από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας έγινε η μεγάλη γιορτή Υποδοχής Νέων Φοιτητών που κάνει τη Δυτική Ελλάδα προορισμό για τη νεολαία το δεύτερο μήνα του Φθινοπώρου.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό Φεστιβάλ για τα ελληνικά δεδομένα βασισμένο σε διεθνή πρότυπα αντίστοιχων διοργανώσεων και με πολύ υψηλά ποιοτικά και αισθητικά κριτήρια.
Διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας καθώς και με τη συνεργασία των Δήμων Πατρέων, Αγρινίου και Μεσολογγίου.
Το Welcome to up 2023, το οποίο φέτος «εδρεύει» στην Πάτρα αλλά ταξιδεύει παράλληλα στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την έμπρακτη στήριξη των χορηγών που αποφάσισαν να σταθούν δίπλα στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου από την πρώτη κιόλας χρονιά της διοργάνωσης.
Φέτος το εύρος της υποστήριξης ήταν ακόμη πιο μεγάλο, γεγονός που αντανακλά την επιτυχία και τη δυναμική του Φεστιβάλ.

Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει σε δημόσια ανάρτησή του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας και ευχαριστεί τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε αυτό το πενθήμερο να ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις