Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Στερεοτυπάκια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
Reinvent Education: Εδώ, τα παιδιά επενδ...

Reinvent Education: Εδώ, τα παιδιά επενδύουν στη γνώση και την καινοτομία!

Μια μοναδική εκπαιδευτική μονάδα στη Δυτικη Ελλάδα

THE BEST KID'S DIARY 2023
/

Η Reinvent Education είναι μία σύγχρονη εκπαιδευτική μονάδα της Πάτρας, η οποία για 10η συνεχή χρονιά σχεδιάζει και υλοποιεί καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά ηλικίας 4-17 ετών, αξιολογεί τις δεξιότητες και τις γνωστικές λειτουργίες τους με αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων (ομαδικές και ατομικές). 

Είναι η μοναδική εκπαιδευτική μονάδα στη Δυτική Ελλάδα, η οποία εφαρμόζει προγράμματα για Χαρισματικούς και Ταλαντούχους μαθητές, μέσω διεθνώς  αναγνωρισμένων αξιόπιστων ψυχομετρικών εργαλείων.

Αποστολή της Reinvent Education είναι να ανακαλύψει τα ιδιαίτερα ταλέντα, τις δεξιότητες ή ικανότητες που διαθέτουν τα παιδιά, να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή τους και σε συνδυασμό με τον καινοτόμο εμπλουτισμό γνώσεων να διευκολύνει να αναδυθεί και να αναδειχθεί το ακαδημαϊκό, κοινωνικό και συναισθηματικό δυναμικό τους.

Τα εργαστήριά μας

Ρομποτική και Προγραμματισμός

Διαδραστική προσέγγιση της εφαρμοσμένης Eπιστήμης, της Tεχνολογίας, της Mηχανικής και των Mαθηματικών, που συνδυάζονται κατάλληλα σε ένα πρόγραμμα, το οποίο αντανακλά στον πραγματικό κόσμο. 

Minecraft Education Edition

Βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατανόησης των Επιστημών μέσα από τον  εικονικό  κόσμο του Minecraft Education.

Growth Mindset Education

Διαφοροποιημένη εκπαιδευτική δράση που δίνει έμφαση όχι μόνο στη γνώση, αλλά και στις διανοητικές δεξιότητες των παιδιών, ώστε να κατανοήσουν και να

διαχειριστούν τα συναισθήματα τα δικά τους και των γύρω τους, να θέσουν και να επιτύχουν θετικούς στόχους, να νοιώσουν και να δείξουν ενσυναίσθηση, να λάβουν υπεύθυνες αποφάσεις, με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξή τους.

STEAM

Το πρόγραμμα συνδέει μεθοδικά, μέσω της βιωματικής μάθησης, τους τέσσερις «πυλώνες», Science Technology Engineering Art και Maths, προκειμένου τα παιδιά να αντιλαμβάνονται και να απαντούν στα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου.

Communication Lab

Παρουσίαση, ανάλυση και εφαρμογή των αρχών της επιτυχημένης λεκτικής επικοινωνίας σε διαπροσωπικό και δημόσιο επίπεδο. 

Συναισθηματική αγωγή

Ενίσχυση και αξιοποίηση των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών, μέσω του θεάτρου και των τεχνών.

Info

Παντανάσσης 34, 1ο όροφος

T.: 6942919090

email [email protected][email protected]

website: www.reinventeducation.gr

 

* Η founder της Reinvent Education, Κοραλία Μαντά, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Επιστήμες της Αγωγής, προτείνει στα παιδιά μια καινοτόμο εκπαιδευτική εναλλακτική οδό, εκτός των συμβατικών πλαισίων, πρωτοποριακά σχεδιασμένη και βασισμένη στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Μάθε που ψηφίζεις με ένα κλικ: Η εφαρμογή που σου δείχνει το εκλογικό σου τμήμα και στον χάρτη

Πλήρης Οδηγός Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023: Πόσους σταυρούς βάζουμε για δήμο και περιφέρεια - Όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν την κάλπη

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Όλες οι ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους Δήμους και τις Περιφέρειες, τους συνδυασμούς, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών και τα exit polls

Αποτελέσματα Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023: Πώς θα μεταδοθούν - Πώς θα δείτε ποσοστά και σταυρούς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr