Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ίος: Απαντήσεις στην νεκροψία για τα αίτια θανάτου των 18χρονων

Ίος: Απαντήσεις στην νεκροψία για τα αίτ...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα ποτά

Στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία των δύο 18χρονων που πέθαναν στην Ίο.

Διευκρινίσεις για την αιτία θανάτου των δύο παιδιών αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αθήνα.

Οι σοροί των παιδιών θα επαναπατριστούν μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες. Οι γονείς των παιδιών βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην Ελλάδα, όπου και συντονίζουν τις διαδικασίες.

Όλοι αναμένουν με αγωνία τη νεκροψία, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Αν και τα τραύματα του Άντριου υποδηλώνουν πως σκοτώθηκε όταν έπεσε σε γκρεμό, γυρίζοντας με τα πόδια στο ξενοδοχείο του, όμως οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής αμέλειας. Συγκεκριμένα, ερευνούν αν τα ποτά που κατανάλωσε ο ίδιος και οι συμμαθητές του μπορεί να είχαν αλλοιωθεί. Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει αν κάποιο είδος επαγόμενης ουσίας μπορεί να συνέβαλε στους θανάτους και των δύο αγοριών.

 Υπενθυμίζεται πως ο Max αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και πριν από ένα χρόνο υπεβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς, όπως επιβεβαίωσε ο διευθυντής του σχολείου.

Ο Kelleher μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τα δύο παιδιά, λέγοντας πως «είναι μια τεράστια τραγωδία. Είμαστε όλοι τραυματισμένοι. Αυτοί οι δύο νέοι άνδρες θα είχαν αφήσει το στίγμα τους στον κόσμο». «Ήταν λαμπροί νέοι, σπουδαίοι παίκτες του ράγκμπι. Ο Andrew ήταν και ικανός ποδοσφαιριστής, έπαιζε για την Belmont», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις