Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανασύρθηκαν τα συντρίμμια του Titan- Οι πρώτες εικόνες

Ανασύρθηκαν τα συντρίμμια του Titan- Οι ...

Αμορφη μάζα το υποβρύχιο από την ενδόρρηξη

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες φωτογραφίες από τα συντρίμμια του υποβρύχιου Τιτάν που ανασύρθηκε από τα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού, λίγες ημέρες αφότου διαπιστώθηκε ότι έπαθε καταστροφική ενδορρήξη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία όλοι οι επιβάτες του.

Οι δραματικές εικόνες καταγράφουν τα πληρώματα να ανασύρουν κομμάτια του υποβρυχίου από τα νερά την Τετάρτη - περισσότερο από μία εβδομάδα μετά το συμβάν που έλαβε χώρα σε βάθος περίπου 13.000 ποδιών κοντά στα συντρίμμια του Τιτανικος, σκοτώνοντας και τους πέντε επιβαίνοντες.

 Τώρα, μια διεθνής ομάδα οργανισμών ερευνά τι μπορεί να προκάλεσε την ενδορρήξη, με τους αξιωματούχους της αμερικανικής ναυτιλίας να δηλώνουν ότι θα εκδώσουν μια έκθεση με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας των υποβρυχίων παγκοσμίως. Η τελική έκθεση για την καταστροφή θα εκδοθεί από Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό, σύμφωνα με τον Independent.

 Αυτό έρχεται την ώρα που ένας φίλος της συζύγου του Χάμις Χάρντινγκ περιέγραψε ότι «εργάζεται παρασκηνιακά» για να προσπαθήσει να εμπλέξει ένα τηλεχειριζόμενο υποβρύχιο ικανό να φτάσει στο ναυάγιο του Τιτανικού για να συμμετάσχει στην έρευνα για το καταδικασμένο υποβρύχιο Τιτάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις