Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Δρομολογήθηκε η επαναλειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου

Αίγιο: Δρομολογήθηκε η επαναλειτουργία τ...

Δρομολογήθηκε η επαναλειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου στο Αίγιο, το οποίο είχε ξεκινήσει τη λειτουργία του το 1981 και σταμάτησε το 2002 μετά τη θητεία του αειμνήστου δημάρχου Αλέκου Μέγαρη. Το θέμα της λειτουργίας Ελεύθερου Πανεπιστημίου στην πόλη του Αιγίου, συζητήθηκε στην τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου του Δήμου Αιγιάλειας, ύστερα από εισήγηση του Προέδρου Γιάννη Θεοφανόπουλου, ο οποίος δήλωσε στα «Νέα της Αιγιάλειας» τα εξής: «Επανέφερα τη λειτουργία του Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου και είναι προς τιμή όλων των συμβούλων, οι οποίοι αποδέχτηκαν την εισήγηση και την ψήφισαν ομόφωνα. Πρότεινα η λειτουργία να τεθεί υπό την εποπτεία του νομικού προσώπου που έχει συσταθεί στο δήμο με τον Κώστα Κλάγκο πρόεδρο. Εμείς δεν κάνουμε άλλες ενέργειες, δίνουμε εντολή στο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου που έχει συσταθεί για να συντονίσει τις ενέργειες έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει το Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο».
Δημήτρης Ζωιτσούδης

Δρομολογήθηκε η επαναλειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου στο Αίγιο, το οποίο είχε ξεκινήσει τη λειτουργία του το 1981 και σταμάτησε το 2002 μετά τη θητεία του αειμνήστου δημάρχου Αλέκου Μέγαρη. Το θέμα της λειτουργίας Ελεύθερου Πανεπιστημίου στην πόλη του Αιγίου, συζητήθηκε στην τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου του Δήμου Αιγιάλειας, ύστερα από εισήγηση του Προέδρου Γιάννη Θεοφανόπουλου, ο οποίος δήλωσε στα «Νέα της Αιγιάλειας» τα εξής:

«Επανέφερα τη λειτουργία του Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου και είναι προς τιμή όλων των συμβούλων, οι οποίοι αποδέχτηκαν την εισήγηση και την ψήφισαν ομόφωνα. Πρότεινα η λειτουργία να τεθεί υπό την εποπτεία του νομικού προσώπου που έχει συσταθεί στο δήμο με τον Κώστα Κλάγκο πρόεδρο.

Εμείς δεν κάνουμε άλλες ενέργειες, δίνουμε εντολή στο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου που έχει συσταθεί για να συντονίσει τις ενέργειες έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει το Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο».

Δημήτρης Ζωιτσούδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις