Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Πάτρα-Ιστιοπλοΐα: Ρεκόρ συμμετοχών με 110 στο Grimaldi European IQFOiL Test Event

Πάτρα-Ιστιοπλοΐα: Ρεκόρ συμμετοχών με 11...

Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακού

Με ρεκόρ συμμετοχών, καθώς την πρώτη ημέρα έλαβαν μέρος 110 πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από όλο τον κόσμο ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή  30 Απριλίου το Grimaldi European IQFOiL Test Event.

Αναλυτικά την πρώτη ημέρα Grimaldi European IQFOiL Test Event συμμετείχαν μεταξύ άλλων πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από Ελλάδα, Γερμανία, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Αυστρία, Κροατία, Κύπρο, Ισπανία, Ισραήλ, Ελβετία, Πολωνία  Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Αυστραλία, Αρούμπα, Νέα Ζηλανδία.

Όπως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα IQFOiL, έτσι και το Grimaldi European IQFOiL Test Event έχει χαρακτήρα Open, καθώς επί της ουσίας οι αγώνες στην Πάτρα θα αποτελέσουν κριτήριο πρόκρισης στην Ολυμπιάδα του Παρισιού.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, σε συνδιοργάνωση με την Παγκόσμια Κλάση IQFOIL, την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΑΙ LIVE STREAMING

Οι αγώνες του Grimaldi European IQFOiL Test Event μεταδίδονται live από το κανάλι της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Μάλιστα έχει αναλάβει την παραγωγή πολυπληθές κλιμάκιο της ΕΙΟ με επικεφαλής τον πολύπειρο και από τα ιστορικά της στελέχη κ. Λάκη Παπαθανασίου.

Επίσης την αποστολή της Ομοσπονδίας που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα ηγείται η πρόεδρος, κ. Ανδρονίκη Αναστασίου. 

«ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

«Ήταν πολύ καλή οργάνωση και δοκιμή για όλους» τόνισε στις δηλώσεις του ο υπεύθυνος της Επιτροπής των αγώνων, Αλέξης Κάτσιος δίνοντας το στίγμα για το πώς κύλησε η πρώτη ημέρα του Grimaldi European IQFOiL Test Event.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

10.00: Μίτινγκ προπονητών και αθλητών

12.00: Έναρξη αγώνων

 ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

10.00: Μίτινγκ προπονητών και αθλητών

12.00: Έναρξη αγώνων

18.00: Απονομές

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Στο Grimaldi Test Event European IQFOiL οι αθλητές όλες τις ημέρες των αγώνων θα  ξεκινούν την προσπάθεια τους μπροστά από το Porto Rio και ο στίβος που θα διαγωνίζονται θα διαμορφώνεται ανάλογα κάθε φορά με τις κλιματολογικές συνθήκες, ενώ ο τερματισμός υπολογίζεται ότι θα γίνεται στην Πλαζ στην Αγυιά στην Πάτρα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα από το Grimaldi Test Event European IQFOiL θα αναρτηθούν συγκεντρωτικά στην σελίδα του OPEN Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος IQFOiL και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, https://sailingclub.gr/iqfoil/

 Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports