Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Φαίη...

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη αυτή την Κυριακή οι σοκολατορίχτες

Καθώς ανοίγει το Τριώδιο θέλουν να στείλουν το μήνυμα κεφιού του Πατρινού Καρναβαλιού

THE BEST CARNIVAL 2023
/

To αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων, «γλυκό» έθιμο του σοκολατοπόλεμου, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την μακρόχρονη ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού, θα έχει και φέτος την τιμητική του στα αθηναϊκά τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με τους εκπροσώπους των σωματείων των σοκολατοριχτών «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και  «Σοκολατοπαίχτες» να διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο το Πατρινό Καρναβάλι.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων λοιπόν θα βρεθούν στην Αθήνα αυτή την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (αρχή του Τριωδίου), που ουσιαστικά για τους Αθηναίους και τους εκτός Πατρών είναι η έναρξη της περιόδου της Αποκριάς. Έτσι θα δούμε τους σοκολατορίχτες μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες περίπου στις 9.30 πμ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού ΑΝΤ1 «Στούντιο με Θέα» με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη (5.30-10.00) να δίνουν τον απαραίτητο τόνο μιλώντας για το έθιμο και κάνοντας τις δημοφιλείς σοκολατορίψεις τους μεταφέροντας νότα αισιοδοξίας και γεύση Πατρινού Καρναβαλιού σε όλη την Ελλάδα αυτή την εορταστική αποκριάτικη μέρα.

Αναμένεται οι σοκολατορίχτες που έδωσαν το παρών και στην φετινή τελετή έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού στην πλ. Γεωργίου το Σάββατο 21/1/2023, να κάνουν τις επόμενες μέρες και άλλες εξορμήσεις και εμφανίσεις στα τηλεοπτικά κανάλια όπως πχ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη επίσης στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr