Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρίγκιπας Χάρι: «Τρώει πόρτα» από τη στέψη του Καρόλου λόγω βιβλίου

Πρίγκιπας Χάρι: «Τρώει πόρτα» από τη στέ...

Κανείς δεν θα τον πλησιάσει αν πάει

Το παλάτι δεν θέλει δει τον Πρίγκιπα Χάρι – μετά το βιβλίο του – ούτε ζωγραφιστό στη στέψη του βασιλιά Καρόλου. Μάλιστα το μήνυμα που του στέλνουν είναι ξεκάθαρο: «Να βρεις τρόπο να μην έρθεις».

Η βασιλική οικογένεια μπορεί να μην έχει πάρει επίσημη θέση για το αν ο Πρίγκιπας Χάρι θα προσκληθεί ή όχι στην στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου, αλλά ανεπίσημα του έχουν… ρίξει για τα καλά πόρτα και δεν θέλουν με τίποτα να δουν αυτόν και την Μέγκαν Μαρκλ στους βασιλικούς εορτασμούς, λόγω των όσων έγραψε ο Δούκας του Σάσεξ στο βιβλίο του, «Spare».

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι ευπρόσδεκτος στη στέψη του πατέρα του τον επόμενο χρόνο, αναφέρει η Daily Mail, που επικαλείται για το ρεπορτάζ της πηγές από το παλάτι. Η εφημερίδα ανέφερε, πάντως, ότι ο βασιλιάς Κάρολος θέλει ακόμα να προσκαλέσει τον γιο του στη στέψη του στις 6 Μαϊου. Η υπόλοιπη οικογένεια, όμως, φαίνεται να μην θέλει να τον δει εκεί ούτε… ζωγραφιστό.

Μάλιστα όπως ανέφερε βασιλική πηγή στην The Independent: «Η οικογένεια περιμένει από τον Χάρι και τη Μέγκαν να βρουν έναν λόγο για να μην έρθουν».

Κανείς δεν θα τον πλησιάσει αν πάει
Μάλιστα, πηγές ανέφεραν ότι ακόμα κι αν ο Πρίγκπας Χάρι πάει στην στέψη του βασιλιά Καρόλου, κανείς δεν τον πλησιάσει και δεν θα του πιάσει κουβέντα ή θα κάνει κοντά του κουβέντα με άλλους. Θα τον… απομονώσουν διότι φοβούνται ότι θα… πάρει υλικό από τις συζητήσεις και θα το χρησιμοποιήσει στις επόμενες εκδόσεις του βιβλίου του, όπως ανέφερε μια άλλη βρετανική εφημερίδα η Sun.

Βέβαια από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Πρίγκιπας Χάρι θέλει να πάει στη στέψη, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι επί του θέματος.

Ο Πρίγκιπας Χάρι… περιποιήθηκε δεόντως όλη την οικογένειά του και την μητριά του, Καμίλα και στο βιβλίο του, αλλά και σε συνεντεύξεις που έδωσε. Ανάμεσα στα άλλα είπε ο αδελφός του τον είχε χτυπήσει, ότι κανείς δεν ήθελε την Μέγκαν και την αποκαλούσαν: «Μιγά, χωρισμένη, Αμερικανίδα ηθοποιό», ενώ την Καμίλα την χαρακτήρισε «κακιά» και «επικίνδυνη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight