Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέο τελεσίγραφο από τους κατοίκους για την Ξερόλακκα

Πάτρα: Νέο τελεσίγραφο από τους κατοίκου...

Δίνουν διορία μέχρι την Παρασκευή για το ζήτημα της λειτουργίας του ΧΥΤΑ

Αποφασισμένοι για νέο γύρο δυναμικών κινητοποιήσεων δηλώνουν οι κάτοικοι πέριξ του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας. Μάλιστα, δίνουν τελεσίγραφο μέχρι και την Παρασκευή δίνουν στη δημοτική Αρχή οι κάτοικοι της Ξερόλακας προκειμένου να τους δεχθεί ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός.

Σε διαφορετική περίπτωση οι εκπρόσωποί τους δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν από Δευτέρα σε δυναμικές κινητοποιήσεις στο Δημαρχείο της Πάτρας.

Όπως δήλωσε στο Ράδιο Γάμμα ο κ. Βασιλόπουλος , εκπρόσωπος των κατοίκων που διαμένουν γύρω από τον ΧΥΤΑ της Ξερόλακας «έχουμε ακούσει πολλές υποσχέσεις και τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Έχουμε ζητήσει εδώ και 15 ημέρες να μας δεχθεί ο δήμαρχος να συζητήσουμε αλλά μέχρι στιγμής, μας γράφει στα… παλαιότερα των υποδημάτων του. Αν δεν μας δεχθεί μέχρι την Παρασκευή, έχουμε δώσει τελεσίγραφο, αλλιώς θα πάμε τη Δευτέρα στο δημαρχείο και θα τα κάνουμε… γυαλιά – καρφιά».

Αυτό που ζήτησε ο κ. Βασιλόπουλος είναι να καθίσουν όλες οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου και οι εμπλεκόμενοι φορείς και να συζητήσουν όλοι μαζί για το τι θα γίνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις