Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πυγμαχία: Ξεκινάει έρευνα και κινείται νομικά η ομοσπονδία για τον τραυματισμό 16χρονου

Πυγμαχία: Ξεκινάει έρευνα και κινείται ν...

Ο νεαρός πυγμάχος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Η ομοσπονδία πυγμαχίας εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι θα κινηθεί άμεσα νομικά, προκειμένου να βρει τον υπεύθυνο του ατυχήματος του 16χρονου πυγμάχου, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 16χρονος πυγμάχος τραυματίστηκε στο γυμναστήριο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική, έχοντας χειρουργηθεί στο κεφάλι. 

 Ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να γίνει έρευνα ώστε να φανεί πως κατέληξε ο νεαρός αθλητής στο νοσοκομείο, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η ελληνική ομοσπονδία πυγμαχίας.

H ανακοίνωση: «Σχετικά με το τραγικό συμβάν σοβαρού τραυματισμού ανήλικου πρωταθλητή μας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντός γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι συλλέγουμε το απαραίτητο υλικό και άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Παράλληλα, συντασσόμαστε απολύτως με τα άμεσα αντανακλαστικά της Πολιτείας, καθότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήδη ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά και θέσαμε στη διάθεση του κ. Αυγενάκη κάθε στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠ

Χαρίλαος Μαριόλης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports