Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Την Τετάρτη με Απόλλωνα Καλ. η ΕΑΠ

Την Τετάρτη με Απόλλωνα Καλ. η ΕΑΠ
Κόντης Γιάννης

Γκαράς: «Δεν έχουμε περιθώρια για νέες απώλειες»

Μετά το διήμερο ρεπό που πήραν οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ λόγω της εορτής των Χριστουγέννων, το Σάββατο (26/12) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας, αγώνα που θα γίνει το απόγευμα (18.00) της Τετάρτης (30/12) με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο λίμπερο της ΕΑΠ Λουξ, Δημήτρης Γκαράς, είπε: «Έχουμε τονίσει κατ΄ επανάληψη ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να τα δούμε πολύ σοβαρά και το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλων Καλαμαριάς που είναι μια δυνατή ομάδα. Εμείς ύστερα από την απώλεια βαθμών απέναντι στην Λαμία, δεν έχουμε περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και θα προσπαθήσουμε κόντρα στον Απόλλωνα να είμαστε πολύ σοβαροί και προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τη νίκη και να μείνουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα». 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του τεχνικού της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργου Χριστόπουλου εκτός από τον Πέτρο Πέτρογλου ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports