Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η απάντηση του Ανδρέα Ηλιάδη μετά τη μήνυση της 33χρονης κατηγορούμενης

Πάτρα: Η απάντηση του Ανδρέα Ηλιάδη μετά...

Όλα όσα είπε

Η οικογένεια της 33χρονης κατηγορούμενης για το θάνατο των τριών παιδιών της κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη με τον ίδιο να απαντά.

Σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Ηλιάδης αναφέρει ότι έκανε το καθήκον του και κράτησε στη ζωή τη Τζωρτζίνα: «Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων».

Η μήνυση φαίνεται πως κατατέθηκε μετά τις δηλώσεις του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος ανέφερε ότι  η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Από την άλλη η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατέθεσαν από κοινού τη μήνυση ισχυρίζονται πως πήγαιναν στο νοσοκομείο να δουν το παιδί όμως ο ίδιος ο γιατρός -όπως λένε- τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Να σημειωθεί ότι και ο Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει μήνυση κατά του γιατρού της κόρης του Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις