Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Αθανασόπουλος-Ν.Ε. Αχαϊας ΚΙΝ. ΑΛ.: Καλώ τα μέλη μας να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της 8ης Μαΐου

Γιώργος Αθανασόπουλος-Ν.Ε. Αχαϊας ΚΙΝ. Α...

Η δήλωση του γραμματέα της Ν.Ε. Αχαϊας του ΚΙΝ.ΑΛ.

Στην ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αθανασόπουλος αναφέρει:

          Συμπληρώθηκαν  πλέον  τέσσερα χρόνια από την απόφαση της αειμνήστου Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, να μου προτείνει την εξαιρετικά κρίσιμη θέση του Γραμματέα Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, πρόταση η οποία  έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το σύνολο των μελών της ΝΕ, με ρητή εντολή την προάσπιση της ενότητας και της αυτόνομης φυσιογνωμίας της Παράταξης , ώστε να διασφαλιστεί η πολυπόθητη προοπτική ενός πολιτικού χώρου που είχε αδίκως επωμισθεί  όλα τα δεινά της μεταπολίτευσης, λόγω του άκρατου λαϊκισμού και της δημαγωγίας  της Νέας Δημοκρατίας  και του ΣΥΡΙΖΑ. 

       Όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησα  αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την ευπρέπεια στον πολιτικό μου λόγο, τον σεβασμό στους πολιτικούς μας αντιπάλους  και  τη δημοκρατικότητα όλων των πράξεων,  ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη πολιτική αποκατάσταση και ενότητα του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης μας γενικότερα και είμαι εξαιρετικά περήφανος για την θητεία μου αυτή .

   Παραδίδω στα νέα όργανα του κόμματος που θα εκλεγούν στις 8 Μαΐου την οργάνωση της Αχαΐας πεντακάθαρη,  χωρίς καμία πολιτική ή οικονομική υποχρέωση.

    Καλώ τα μέλη μας να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της 8ης Μαΐου και να στηρίξουν ενεργά την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή στη δύσκολη αλλά ελπιδοφόρα πορεία της .

     Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλα τα μέλη, τα στελέχη  και τους φίλους του κόμματος για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη  όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής.     

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις