Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι είπαν Ηλιάδης και Καρβέλης: Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για τη Τζωρτζίνα- Είχαμε ενημερώσει το "Αγλαΐα Κυριακού"

Τι είπαν Ηλιάδης και Καρβέλης: Κάναμε ό,...

Συναντήθηκαν στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη στην Πάτρα, βρίσκεται νωρίτερα ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Ανδρέας Ηλιάδης. Ο κ. Ηλιάδης τον ενημέρωσε σχετικά και με τον θεσμικό του ρόλο, όπως επεΣήμανε, για τις διαδικασίες γύρω από τον θάνατο της  Τζωρτζίνας που τέθηκε υπό έρευνα, υπόθεση για την οποία  ο κ. Ηλιάδης, κατέθεσε τη προηγούμενη εβδομάδα στην 18η Ανακρίτρια. Η 9χρονη είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ Παίδων και στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και υπενθυμίζεται πως για τον θάνατό της κατηγορείται η μητέρα της η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα.

" Ο κ. Καρβέλης είχε έρθει στο νοσοκομείο και είχε δει και τη μικρούλα και είχαμε πει ότι θα κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό μπορούσε να γίνει όπως και έγινε" είπε.

"Αν μου ζητηθεί δεύτερη επεξήγηση για κάποια θέματα θα τη δώσω στην Ανακρίτρια" απάντησε δεχόμενος συγκεκριμένες ερωτήσεις από δημοσιογράφους σχετικά με το τι είδε και τον ανησύχησε. Μετά από ερώτηση επιβεβαίωσε  ωστόσο ότι ενημέρωσε συναδέλφους του στο Αγλαΐα Κυριακού για τα όσα είχε δει από την πλευρά της μητέρας.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης επεσήμανε ότι  η διαδικασία των Αρχών είναι σε εξέλιξη και οι καταθέσεις του ιατρικού προσωπικού θα συνεχιστούν και τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη, τονίζοντας πως "είμαστε πάντα στο πλευρό των Αρχών για να χορηγήσουμε οποιοδήποτε στοιχείο χρειαστεί".

Πρόσθεσε μάλιστα πως όπως προκύπτει από τους ιατρικούς φακέλους δεν είχε χορηγηθεί κεταμίνη το επίμαχο διάστημα, σε κανένα από τα νοσοκομεία της πόλης μας

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις