Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η αρχοντιά της Αχάια Κλάους έκλεψε την παράσταση στο επεισόδιο του MasterChef 6 που γυρίστηκε εδώ

Η αρχοντιά της Αχάια Κλάους έκλεψε την π...
Μαρτάτος Tάκης

Το συγκεκριμένο επεισόδιο μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/4/2022 και περιελάμβανε ομαδική μαγειρική δοκιμασία ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα

To μαγειρικό διαγωνιστικό ριάλιτι του καναλιού Star, Masterchef 6 είχε έρθει για γυρίσματα στο ιστορικό οινοποιείο και στους αμπελώνες της Achaia Clauss και το επεισόδιο μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/4/2022 και ομολογουμένως αποτέλεσε μία μεγάλη διαφήμιση για την παλιά και διάσημη στα πέρατα του κόσμου, οινοποιία της Αχαΐας με τα 160 και πλέον χρόνια ιστορία.

Στην Αχάια Κλάους είδαμε μία ομαδική μαγειρική δοκιμασία ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα, οι παίκτες των οποίων κλήθηκαν να μαγειρέψουν πιάτα που θα ταίριαζαν με τα εκλεκτά κρασιά της Αχάια Κλάους. Τα πλάνα ειδικά τα πανοραμικά ήταν εξαιρετικά με τον περιβάλλοντα χώρο του ιστορικού οινοποιείου που στέκει στους πρόποδες του Παναχαϊκού και του Ομπλού και με όλη την Πάτρα «πιάτο» μπροστά, να κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ και οι 3 κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς έδειχναν πολύ ευχαριστημένοι και περήφανοι που το MasterChef 6 έκανε αυτή την εύστοχη επιλογή να έρθει στην Αχάια Κλάους. Από τα ωραία της εκπομπής ήταν αναμφίβολα και τα ιστορικά στοιχεία που ακούστηκαν από τους υπεύθυνους όπως ότι τους αμπελώνες της Αχάια είχε επισκεφθεί & η Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Νάντια Κομανέτσι ή την περίφημη ιστορία του έρωτα του Γουσταύου Κλάους για την ωραία Δάφνη που τον ενέπνευσε για την γλυκόπιοτη Μαυροδάφνη, ένα από τα πλέον εκλεκτά και δημοφιλή κρασιά της οινοποιίας αυτής στη χώρα μας.

Ακόμα από τις πιο ωραίες και συγκινητικές στιγμές ήταν όταν οι 3 κριτές δοκίμασαν κρασί από ένα μεγάλο βαρέλι, ποικιλίας του 1892, ένα κρασί δηλαδή με 130 χρόνια διαδρομή! Εξάλλου όπως λέγεται όσο το κρασί παλιώνει τόσο καλύτερο γίνεται. Οι 3 κριτές εντυπωσιάστηκαν ακούγοντας και για τα βαρέλια με τις ποικιλίες κρασιού του 1896, της χρονιάς δηλαδή των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας ή των ποικιλιών κρασιού των δύσκολων χρόνων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και της Κατοχής.  

Στη διεύθυνση του star.gr μπορείτε να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο από την Αχάια Κλάους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight