Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρναούτογλου: «Μπάλα» παγωμένου αέρα θα περάσει από την Ελλάδα

Αρναούτογλου: «Μπάλα» παγωμένου αέρα θα ...

Νέο κύμα κακοκαιρίας

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου τις επόμενες ώρες οι βροχές που σημειώνονται στην βόρεια χώρα αναμένεται το βράδυ να μετατραπούν σε χιονοπτώσεις. 

Την Παρασκευή η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν στην κεντρική και βόρεια χώρα αλλά και στα ορεινά βόρειας Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα στην κεντρική και βόρεια χώρας αναμένεται να σημειωθούν ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα (300-500 μέτρα).

 
Η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και τσουχτερό κρύο ωστόσο από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Από το βράδυ της Παρασκευής

Στα ανατολικά ηπειρωτικά θα υπάρχουν συννεφιές ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και πάλι κάποιες τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έντασης 6 με 8 μποφόρ που θα κάνουν το κρύο ιδιαίτερο τσουχτερό για την εποχή ου διανύουμε.

Το Σάββατο (19/3) αναμένεται να δημιουργηθεί ένας χειμωνιάτικος τύπος άστατου καιρού που θα δημιουργηθεί εξαιτίας μιας ψυχρής «μπάλας» αέρα που θα περάσει από την χώρα.

 
Τα φαινόμενα την Κυριακή (20/3), αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως την Εύβοια, την Βοιωτία και την Αττική, με μπόρες χιονιού να αναμένονται και σε περιοχές του Λεκανοπεδίου. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα (21/3) και ενδέχεται να ενισχυθούν με βροχοπτώσεις, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις