Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τασούλας: Aποκρουστική η χθεσινή εικόνα- Θέλατε να σέρνουν τον κ. Πολάκη από το βήμα και να διασυρθεί η χώρα;

Τασούλας: Aποκρουστική η χθεσινή εικόνα-...

Δεύτερος γύρος μετά το χθεσινό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη

Εκεί που είχαν μείνει όταν διακόπηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, μετά το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη, θα συνεχίσουν σήμερα την συζήτηση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. 


Αποκαρδιωτική χαρακτήρισε την χθεσινή εικόνα ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ο οποίος ξεκίνησε την συνεδρίαση με την τοποθέτησή του επί του επεισοδίου. Τόνισε ότι η Βουλή δεν μπορεί να είναι ένα μέρος όπου μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Το απεριόριστο έχει σχέση με την ελευθερία και όχι την ανοργάνωτη διεξαγωγή των συζητήσεων, πρόσθεσε. 

Είπε ακόμα ότι το Προεδρείο έχει τον τελικό λόγο και αντί να προσφύγει στα μέσα κοινοβουλευτικής κριτικής κάθησε όρθιος επί του ιερού αυτού βήματος παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή της συζήτησης. Σημείωσε ακόμα ότι «η Βουλή από το 1875 έχει ένα τελικό όριο. Το τελικό καταφύγιο της Βουλής είναι η πλειοψηφία. Για όλα αποφασίζει η πλειοψηφία. Την πλειοψηφία την αλλάζει ο ελληνικός λαός και κανείς άλλος».

«Έχετε κάθε δικαίωμα να θεωρείται εσφαλμένες τις αποφάσεις του προεδρείου αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ξεπερνάτε τα όρια», τόνισε ακόμα. Αναρωτήθηκε μάλιστα αν ήθελαν να σέρνουν από το βήμα τον κ. Πολάκη για να διασυρθεί η χώρα. 

Ακολούθησε η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση στον οποίο απάντησε ώρα και πάλι ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας λέγοντας μεταξύ άλλων προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Κόλαση την Βουλή δεν θα την κάνετε! Το πολύ να βραχνιάσετε».

 



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις