Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κόντρα Τζανακόπουλου-Μπακογιάννη για την εκδήλωση των 215.000 ευρώ

Κόντρα Τζανακόπουλου-Μπακογιάννη για την...

Συνεχίζεται η κόντρα για το θέμα της πρωτοχρονιάτικης γιορτής του Δήμου Αθηναίων

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για την εκδήλωση με τον Σάκη Ρουβά, η οποία για 17 λεπτά θα κοστίσει 215.000 ευρώ το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων. Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook άσκησε κριτική στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη γράφοντας τα εξής:

«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. ‘Αντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε. Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους “μίζερους πληβείους” που τον έψεξαν για τη διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ακόμη ένας Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτι με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε».

 

Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη

Η απάντηση ήρθε από τον Κώστα Μπακογιάννη αναφέροντας τα εξής:

«Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες».

Ο Τζανακόπουλος επανήλθε με… συνταγή για παντεσπάνι

Σε νέα ανάρτησή του στα social media, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας εκ νέου στον Κώστα Μπακογιάννη έγραψε:

"Αντί άλλης απάντησης στον Κώστα Μπακογιάννη μια απλή συνταγή για παντεσπάνι
125 γρ. ζάχαρη
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις & λίγο για το ταψί
5 τεμ. αυγά
50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
βούτυρο αγελάδας, λιωμένο για το ταψί
Παντεσπάνι
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά και να ασπρίσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά εναλλάξ με την αμυγδαλόσκονη, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με μια μαρίζ (ευλύγιστη σπάτουλα από σιλικόνη). Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 25-30 λεπτά. Αφήνουμε το παντεσπάνι να κρυώσει καλά για 3 ώρες τουλάχιστον.

Για τη συνταγή Παρλιάρος."

Την Πέμπτη ο Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στην κριτική που δέχτηκε για το κόστος της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης, γράφοντας τα ακόλουθα:

“Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!” γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις