Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απορρίφθηκε η έφεση για τον Λιγνάδη - Μεταβιβάζεται στον εισαγγελέα η δικογραφία

Απορρίφθηκε η έφεση για τον Λιγνάδη - Με...

Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για την υποβολή της εισαγγελικής πρότασης προς το δικαστικό συμβούλιο

H έφεση κατά του βουλεύματος που έκρινε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τον Φεβρουάριο του 2021, δεν θα πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενος για τις δυο νέες καταγγελίες βιασμού για τις οποίες είχε απολογηθεί το καλοκαίρι δεν έγινε δεκτή από το δικαστικό συμβούλιο.

Η διαφοροποίηση για την προφυλάκιση

Ειδικότερα, το δικαστικό συμβούλιο συντάχθηκε με την άποψη της ανακρίτριας ότι πρόκειται για την ίδια υπόθεση και κατά συνέπεια δε χωρεί δεύτερη προφυλάκιση, με αποτέλεσμα το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης για τον ηθοποιό να είναι οι 18 μήνες. Αντίθετα, ο εισαγγελέας είχε κρίνει ότι πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις και ζητούσε να εκδοθεί νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για την υποβολή της εισαγγελικής πρότασης προς το δικαστικό συμβούλιο και την παραπομπή ή μη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού θεάτρου σε δίκη για τέσσερις υποθέσεις βιασμών.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις