Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοκαΐνη- Απολογία παίκτριας ριάλιτι: Εμπιστεύτηκα τον λάθος άνθρωπο

Κοκαΐνη- Απολογία παίκτριας ριάλιτι: Εμπ...

Τι είπε η 29χρονη

Ο έρωτας για τον συγκατηγορούμενό της είναι η αιτία που και η ίδια κατέστρεψε τη ζωή της. Αυτό υποστήριξε το μοντέλο που βρέθηκε στις φυλακές κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μαζί με τον σύντροφό της.

 «Ημουν θολωμένη από έρωτα και κατέστρεψα τη ζωή μου» φέρεται να είπε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη κατηγορούμενη, η οποία φέρεται να  ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι προσπαθούσε να αποτρέψει τον σύντροφό της να κάνει χρήση κοκαΐνης και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που τσακώνονταν.

 «Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα. Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου».

 
Οπως ισχυρίζεται, ήταν μία γυναίκα ερωτευμένη. Η αγάπη του για εκείνον την είχε τυφλώσει. Μία αγάπη που όπως λέει, αποδείχθηκε καταστροφική.

«Ημουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια τον περασμένο Αύγουστο.  Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου. Ετσι βρίσκομαι σήμερα εδώ  με αποκλειστική ευθύνη του συγκατηγορουμένου μου».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις