Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βροχή στην Εύβοια, με πανηγυρισμούς την υποδέχθηκαν οι κάτοικοι

Βροχή στην Εύβοια, με πανηγυρισμούς την ...

δειτε ΒΙΝΤΕΟ

«Άνοιξαν» οι ουρανοί σε πολλά μέρη της Βόρειας Εύβοιας, την ώρα που τα περισσότερα από τα πύρινα μέτωπα στην περιοχή έχουν πλέον εξασθενήσει. 


Η βροχή μάλιστα είναι καταρρακτώδης, ενώ όπως ανέφεραν χρήστες στα social media, οι κάτοικοι χωριών όπως το Πευκί την υποδέχθηκαν με πανηγυρισμούς.

Οι βροχές στην Εύβοια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, είναι έντονες και σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της Εύβοιας.

Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους

Οι πρώτες καταγραφές της καταστροφής που αφήνει πίσω της η μεγάλη πυρκαγιά στην Βόρεια Εύβοια έχουν ξεκινήσει.

Οι εικόνες από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας είναι σοκαριστικές και οι κάτοικοι μετρούν πλέον τις πληγές τους, αφού εκατοντάδες έχουν μείνει χωρίς σπίτι, άλλοι έχασαν την περιουσία τους ενώ χιλιάδες βρέθηκαν μακριά από τις εστίες τους για πολλές μέρες προκειμένου να γλυτώσουν από την πυρκαγιά.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα, εφιαλτικά. Το σπίτι σώθηκε από μόνο του, εμείς δεν ήμασταν εδώ. Φύγαμε νύχτα. Η φωτιά έκαψε κάποια σπίτια. 20 σπίτια κάηκαν ολοσχερώς. Γυρίσαμε πίσω για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε, δεν νομίζω ότι θα συνέλθουμε ποτέ», δήλωσε στη κάμερα του ΜΕGA κάτοικος της Κοκκινομηλιάς.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις