Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TOURISM RESTART

/

Μάτζικ Τζόνσον: Ξετρελάθηκε ο θρύλος του NBA από τις ομορφιές των Επτανήσων

Μάτζικ Τζόνσον: Ξετρελάθηκε ο θρύλος του...

Καταγοητευμένος από τις ομορφιές των ελληνικών νησιών

Σε νησιά του Ιονίου χαίρεται το καλοκαίρι ο ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον. Ο ίδιος δεν κρύβει ότι έχει γοητευτεί από τις ομορφιές νησιών του Ιονίου. 

Ο θρύλος του NBA και των Los Angeles Lakers φαίνεται ότι περνάει υπέροχα στην Ελλάδα, και δεν σταματά να διαφημίζει τις ομορφιές των νησιών που επισκέπτεται στους λογαριασμούς του στα social media.

Έχει επισκεφθεί ήδη την Κέρκυρα και την Ιθάκη. Στη φωτογραφία που ακολουθεί ποζάρει στην Ιθάκη.

Αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτεται, ο Μάτζικ Τζόνσον παραδέχεται ανοιχτά ότι περνάει υπέροχα: «Πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Ελλάδα. Σήμερα η Κούκι κι εγώ επισκεφθήκαμε ένα μοναστήρι που χτίστηκε το 1770 και ένα ξωκλήσι σε ένα νησί, προσβάσιμο μόνο με βάρκα, όπου ο κόσμος μπορεί να έρθει για να παντρευτεί» γράφει στη λεζάντα μιας ανάρτησής του.

Αυτά κι άλλα πολλά στο sportin.gr

Ανεβάζει όχι μόνο βίντεο από την υπέροχη θέα που απολαμβάνει στον πρωινό του περίπατο, αλλά και φωτογραφίες από τα λαχταριστά πιάτα που δοκιμάζει, όπως ένα πεντανόστιμο ψάρι που του σέρβιραν στην Κέρκυρα.

Ο 61χρονος δεν έμεινε μόνο στις ομορφιές της Κέρκυρας, καθώς θέλησε να επισκεφθεί και την Ιθάκη, παρέα πάντα με την αγαπημένη του σύζυγο Κούκι. Τα πολύχρωμα σπίτια του νησιού, αλλά και το εσωτερικό ενός ναού του προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση, και τα απαθανάτισε με την κάμερά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Tourism Restart