Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημοσκόπηση εφ' όλης της ύλης: Εμβόλιο, Λιγνάδης και lockdown

Δημοσκόπηση εφ' όλης της ύλης: Εμβόλιο, ...

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη και αλώβητη καθώς η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ψηλά και στις 15 μονάδες

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ αναφορικά με το lockdown, τα εμβόλια, τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού αλλά και την υπόθεση Λιγνάδη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερωτηθέντες ζητούν στοχευμένα μέτρα και μια παράταση του lockdown αν χρειαστεί ενώ το ποσοστό αυτών που ζητούν να υπάρχει άρση των περιοριστικών μέτρων μεγαλώνει.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη και αλώβητη καθώς η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ψηλά και στις 15 μονάδες. Συγκεκριμένα η ΝΔ έχει ένα ποσοστό 38% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 23%. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 7,5%, το ΚΚΕ με 6%, η Ελληνική Λύση με 4,5% το ΜεΡΑ25 με 3%, άλλο κόμμα λέει το 8% ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 10%.

Σχετικά με τις εξελίξεις με τον κορωνοιό:

 

Ενδιαφέροντα ήταν τα ευρήματα της έρευνας σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη κα ιτη στάση στων κομμάτων γύρω από το ζήτημα. Οι πολίτες κρίνουν αρνητικά την στάση τους χειρισμούς της κυβέρνησης αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Στο πολιτικό κομμάτι της δημοσκόπησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ακλόνητος ως καταλληλότερος πρωθυπουργός με ποσοστό 44% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που μετρά ένα ποσοστό 25%.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις