Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μετακλητή στη Βουλή η σύζυγος του προέδρου της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια- ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλο πολιτικό λάθος, ντροπή!

Μετακλητή στη Βουλή η σύζυγος του προέδρ...

Άμεση αντίδραση από τον Νάσο Ηλιόπουλο

Μετακλητή στη Βουλή με απόφαση του προέδρου του σώματος Κωνσταντίνου Τασούλα διορίζεται η πρώην βουλευτής και σύζυγος του προέδρου της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Μετά την έκδοσης της απόφασης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Κάθε δημοκρατικός πολίτης περιμένει στις 7 Οκτωβρίου τη καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Αποτελεί μεγάλο πολιτικό λάθος η απόφαση του κ. Τασούλα για τον διορισμό της Ζαρούλια σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στη Βουλή. Δε μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ντροπή!»

Με βάση τον Κανονισμό της Βουλής τα πρώην κοινοβουλευτικά κόμματα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν τον διορισμό μετακλητού υπαλλήλου, αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές για την υπόθεση διορισμού στη Βουλή της κυρίας Ελ. Ζαρούλια, τέως βουλευτού της Χρυσής Αυγής και συζύγου του υποδίκου επικεφαλής του κόμματος Β. Μιχαλολιάκου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο πρόεδρος της ΧΑ ζήτησε να αρθεί ο διορισμός του προηγούμενου μετακλητού που είχε, και ζήτησε τον διορισμό της κας Ζαρούλια. Όσο για το χρόνο (διορισμού), ανέφεραν πως προ ολίγων ημερών έκανε τη σχετική αίτηση ο Β. Μιχαλολιάκος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις