Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αντιδήμαρχος Αθηνών η Κατ. Γκαγκάκη παρότι είχε παραιτηθεί από δημοτική θέση λόγω σεξιστικών σχολίων!

Αντιδήμαρχος Αθηνών η Κατ. Γκαγκάκη παρό...

Με απόφαση του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη

Νέα καθήκοντα για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία ορίστηκε με απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη, αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών, παρά το γεγονός πως είχε οδηγηθεί σε παράιτηση τον περασμένο Νοέμβριο από τη θέση της προέδρου της Τεχνόπολης, μετά την συμπεριφορά της ως μέλος του πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα κατά την οποία διακωμώδησαν τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Η κυρία Γκαγκάκη γελούσε με τα δήθεν αστεία των υπολοίπων, ενώ δεν παρέλειψε να συμμετέχει και εκείνη στον διάλογο λέγοντας «μήπως έσταζε το ταβάνι;».

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Την συμπλήρωση της ανωτέρω αποφάσεως με υπ’ αριθ. πρωτ. 226943/5-9-2019 (ΑΔΑ: 6Θ9ΧΩ6Μ-ΙΧΦ), κατόπιν των τροποποιήσεων και συμπληρώσεων που έχουν γίνει επ’ αυτής, ως εξής:

Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις