Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πριγκίπισσα Άννα: H μοναχοκόρη της βασίλισσας Ελισάβετ στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Πριγκίπισσα Άννα: H μοναχοκόρη της βασίλ...

Mίλησε για τη φιλανθρωπία, τα παιδιά αλλά και για την αλλαγή της βασιλικής οικογένειας

Η μοναχοκόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Anna, παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στο τεύχος Μαΐου του Vanity Fair. Αξιοσημείωτο είναι πως στο εξώφυλλο φιλοξενείται ένα πορτραίτο της από το 1969, όταν και την είχε φωτογραφήσει ο θείος της και φωτογράφος, Λόρδος Snowden.

Η πριγκίπισσα θα γίνει 70 το ερχόμενο καλοκαίρι και θέλησε να παραχωρήσει μια συνέντευξη στην βασιλική ανταποκρίτρια, Katie Nicholl, όπου μίλησε για τη φιλανθρωπία, τα παιδιά της, αλλά και για την βασιλική οικογένεια.

Μεταξύ άλλων η 69χρονη τόνισε πως είναι παλιομοδίτικη και πομπώδης, ενώ ανέφερε: «Οι νέοι γαλαζοαίματοι προσπαθούν να ξαναεφεύρουν τον τροχό, όσον αφορά στα βασιλικά καθήκοντα».

 

Κάτι που ίσως να μην γνωρίζεις είναι πως η πριγκίπισσα Άννα την περασμένη χρονιά είχε πάνω από 500 βασιλικές υποχρεώσεις, κάτι που την έχρισε την πιο σκληρά εργαζόμενη γαλαζοαίματη στην Αγγλία.

Μάλιστα στη συνέντευξη της τονίζει πως δεν σκέφτεται ακόμη την απόσυρση, όμως απολαμβάνει εξίσου και τον ρόλο της ως γιαγιά, μιας και έχει τέσσερα εγγόνια.

 

Πηγή:missbloom

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight