Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ικανοποίηση Εμπορικού για τον προαστιακό

Ικανοποίηση Εμπορικού για τον προαστιακό

"Ήρθε η ώρα για αναδιάρθωση των συγκοινωνιών", επισημαίνει ο Σύλλογος

Από την Παρασκευή ο προαστιακός εφαρμόζει άλλη μια στάση στον Καστελλόκαμπο, γεγονός που όπως είναι φυσικό, ικανοποιεί τους εκατοντάδες καθημερινά επιβάτες του, που το επιλέγουν. Ο Ε.&.Ε.Σ.Π., αξίζει να θυμηθούμε, ότι ήταν από τους πρώτους φορείς, που επέμειναν στο να ξεκινήσει τη λειτουργία του, ενώ από τον Σεπτέμβριο, πήρε «πάνω του» τη διαφήμιση του προαστιακού.

Ζήτησε το ίδιο και από τους άλλους φορείς, ενώ με επιστολή του στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ζήτησε την επέκταση των δρομολογίων του προαστιακού, δεδομένου, ότι το τρένο είναι ένα μέσον, εύκολο, γρήγορο, που δεν προκαλεί προβλήματα, δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, ενώ βοηθά στο να περιοριστεί και η κυκλοφορία του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, βοηθά τους καταναλωτές, οικονομικά  χωρίς το άγχος της στάθμευσης,  του μποτιλιαρίσματος, να είναι στο κέντρο σε δέκα λεπτά και σε άλλο τόσο χρόνο να επιστρέψουν.

Αμέσως μετά, ακολούθησαν και άλλοι φορείς, οι οποίοι με επιστολές τους, ζητούσαν την επέκταση του προαστιακού.
"Ως Ε.&Ε.Σ.Π. μετά από αυτό, το ένα ακόμα θετικό βήμα, προτείνουμε για μια ακόμα φορά, στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να επεκτείνει τα δρομολόγια, πέρα από το Ρίο και μέχρι τον Ψαθόπυργο, αλλά και προς την αντίθετη πλευρά μέχρι την Κάτω Αχαΐα, για την αξιόπιστη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Ο Ε.&Ε.Σ.Π. προτείνει κατά την συνάντηση  με την νέα Δημοτική Αρχή να γίνει ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση ανακούφισης του κυκλοφοριακού προβλήματος στην Πάτρα και αυτό είναι η αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών. Μπορούμε δηλαδή να δημιουργήσουμε σταθμούς μετεπιβίβασης με άξονα την γραμμή του τραίνου.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ άμεσα πρέπει να μελετήσει την προέκταση του προαστιακού και οι φορείς να διεκδικήσουν", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις