Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρυσοχοΐδης: Παιδιά πλουσίων οικογενειών στις καταλήψεις

Χρυσοχοΐδης: Παιδιά πλουσίων οικογενειών...

Τι δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Για πλουσιόπαιδα που εμπλέκονται σε επεισόδια στα Εξάρχεια, αλλά συμμετέχουν και στις καταλήψεις, έκανε λόγο σε συνέντευξη του, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Ο υπουργός ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ, όπου υπήρξε ο εξής διάλογος:

Χρυσοχοΐδης: Περιμένω από την αντιπολίτευση και θα περιμένει ο κάθε πολίτης, να γίνει μία καταγγελία για τους τσιμεντόλιθους και για όλα αυτά που γίνανε προχθές και υπάρχει σιωπή [...] επιτηδευμένη για να μην δυσαρεστηθούν ορισμένοι οι οποίοι είναι πολύ κοντά τους και δε θέλουν σε καμία περίπτωση κάποιοι επώνυμοι να καταδικαστούν κάποιοι άλλοι οι οποίοι διαπράττουν όλα αυτά. 

Τρέμη: Αυτό χρειάζεται λίγο περαιτέρω εξήγηση

Χρυσοχοΐδης: Εννοώ δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διαπράττουν αδικήματα και για αυτούς κατά κάποιο τρόπο υπάρχει μία ασυλία και δεν υπάρχει καταδίκη. Και για κάποιους άλλους, τον ανώνυμο δηλαδή αστυνομικό ο οποίος ενδεχομένως κάποια στιγμή

Τρέμη: Όλοι αυτοί που είναι στις καταλήψεις είναι επώνυμοι;

Χρυσοχοΐδης: Εγώ δεν είπα ότι είναι όλοι επώνυμοι, αλλά είναι πολλοί επώνυμοι. Εννοώ έχουν ονοματεπώνυμο και μπορούν με διάφορους τρόπους να επηρεάζουν τα κόμματα, την κοινή γνώμη, τα μέσα Τρέμη: Εννοείτε ότι είναι παιδιά οικογενειών εύπορων;

Χρυσοχοΐδης: Πάρα πολλά πάρα πολλά ναι, πάρα πολλά

Τρέμη: Και μετά παρεμβαίνουν οι οικογένειες και…

Χρυσοχοΐδης: Πάρα πολλά. Πάρα πολλά παιδιά και [...] από κάτω από την ασπίδα που πέφτει ο τσιμεντόλιθος είναι ο ανώνυμος αστυνομικός των οκτακοσίων ευρώ και αυτό θεωρούμε ότι αποτελεί μία ηρωική πράξη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις