Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη 45χρονος με μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών

Συνελήφθη 45χρονος με μεγάλη ποσότητα υπ...

Είχε στην κατοχή του 821 χάπια

Ένας 45χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα στον Πύργο από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για την κατοχή προς διάθεση σε τρίτους 821 υπνωτικών χαπιών.


Οι αστυνομικοί είχαν τηλεφωνικές καταγγελίες πως ένας άντρας προμήθευε με χάπια τοξικομανείς στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και όχι μόνο,όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Πατρίδα" του Πύργου.

Ενεργώντας αστραπιαία το Σάββατο το απόγευμα αναζήτησαν τον 45χρονο και κατάφεραν να τον εντοπίσουν να περιτριγυρίζει στον Πύργο. Τον σταμάτησαν και του έκαναν σωματική έρευνα όπου διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του τέσσερα χάπια tavor, ένα stedon και ένα lonal και τον συνέλλαβαν.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 32 κουτιά tavor με 452 χάπια, έντεκα κουτιά stedon των 10mg  με 302 χάπια, ένα κουτί stedon  των mg με 19 χάπια, δύο κουτιά lonalcal  με 19 χάπια, ένα κουτί Lonarid με 18 χάπια και 1,7 γραμμάρια χασίς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών με τα χάπια αυτά θα προμήθευε τοξικομανείς. Κατά την διάρκεια της έρευνας του βρήκαν επίσης 800 ευρώ και ένα κινητό τα οποία οι αστυνομικοί κατάσχεσαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις