Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι συμβαίνει με τον ΟΤΕ; Απανωτές καταγγελίες από πελάτες που είναι χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ εδώ και εβδομάδες

Τι συμβαίνει με τον ΟΤΕ; Απανωτές καταγγ...

Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης και επιδιόρθωσης βλαβών της εταιρίας είναι πλέον κάκιστες

Η μία μετά την άλλη φτάνουν στο thebest.gr οι καταγγελίες σχετικά με την κάκιστη εξυπηρέτηση του ΟΤΕ. Η τελευταία αφορά σε σπίτι στο Ρίο, το οποίο είναι εδώ και 15 μέρες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ και παρά την καθημερινή επικοινωνία και το σχετικό αίτημα του ιδιοκτήτη, δεν έχει πάει ακόμα τεχνικός για να επιδιορθώσει τη βλάβη.

Ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με το thebest.gr και κατήγγειλε μάλιστα ότι έχει προκύψει και σοβαρό πρόβλημα με τη δουλειά του, καθώς λόγω εορτών πρέπει να δουλεύει κάποιες ώρες και από το σπίτι. Ένας άλλος ιδιοκτήτης σπιτιού στην Εγλυκάδα παραμένει εδώ και έναν μήνα χωρίς τηλεφωνική γραμμή και με αρκετά χαμηλή ταχύτητα στο ίντερνετ και όπως καταγγέλλει το σοβαρότερο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι ότι δεν μπορεί να θέσει σε λειτουργία τον συναγερμό του σπιτιού, ο οποίος ως γνωστόν χρειάζεται τηλεφωνική γραμμή. Όπως μας είπε μάλιστα, έχει πέσει θύμα ληστείας ήδη δυο φορές μέσα στο 2019 και ο συναγερμός πλέον είναι απολύτως απαραίτητος.

Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης και επιδιόρθωσης βλαβών του ΟΤΕ έχουν υποβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ενώ πραγματικά κάθε χρόνο καταφέρνουν και γίνονται ακόμα χειρότερες. Δεν φτάνει λοιπόν που έχουμε την τριπλάσια και την τετραπλάσια χρέωση στα δεδομένα του διαδικτύου, σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την ανεπάρκεια της εταιρίας να επιλύει απλά και καθημερινά προβλήματα των πελατών της.  

Παρά λοιπόν τις διακηρύξεις των προηγούμενων κυβερνήσεων που προχώρησαν στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, ότι θα έχουμε χαμηλότερες χρεώσεις και καλύτερη εξυπηρέτηση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην πραγματικότητα ποτέ. Οι χρεώσεις παραμένουν υψηλότατες ενώ η εξυπηρέτηση είναι κυριολεκτικά... "για κλάματα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις