Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοιτητικό συλλαλητήριο το απόγευμα στην πλατεία Όλγας

Φοιτητικό συλλαλητήριο το απόγευμα στην ...

Στις 7 το απόγευμα

Φοιτητικό συλλαλητήριο προγραμματίζεται για σήμερα Πέμπτη στο κέντρο της Πάτρας.

Από τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα στους εκπροσώπους των Φοιτητικών και Σπουδαστικών Συλλόγων προέκυψαν τα εξής:

*Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31/10 στις 19.00, με συγκέντρωση των Φοιτητικών Συλλόγων στην πλατεία Όλγας.

* Κεντρικό σύνθημα θα είναι: ” Άσυλο στην συλλογική διεκδίκηση των φοιτητών για δημόσια και δωρεάν παιδεία, ανάπτυξη της έρευνας και της επιστήμης προς όφελος των φοιτητών και του λαού, κόντρα στην καταστολή των αγώνων και στα ιδιωτικά συμφέροντα! ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ!

(ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: ΦΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ, ΦΣ ΦΥΣΙΚΟΥ, ΦΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΦΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΦΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ, ΦΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ, ΦΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΦΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ, ΦΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ, ΦΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΦΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, ΣΣ ΣΤΕφ, ΣΣ ΣΕΥΠ, ΣΣ ΣΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις