Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ολοι εκεί: Η καθηλωτική Aννα Βίσση στο Mabrouk, Τετάρτη 4/9

Ολοι εκεί: Η καθηλωτική Aννα Βίσση στο M...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με νέο άλμπουμ τραγουδιών και τις λατρεμένες επιτυχίες που όλοι αγαπάμε, η «απόλυτη ελληνίδα σταρ» μπροστά στον Πατραικό

Πάντα νέα, καθηλωτική και γεμάτη ενέργεια, η «απόλυτη ελληνίδα σταρ» Αννα Βίσση υπόσχεται ένα εκρηκτικό one woman show την ερχόμενη Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στο παραλιακό Mabrouk των Μποζαιτίκων. Καταφθάνει για να μας χαρίσει «μια βραδιά που θα θυμόμαστε και ένα πρόγραμμα- εμπειρία»… Mε νέο look, χάρη στο καινούριο πολυσυλλεκτικό studio album της «Ηλιοτρόπια» από την Panik, σε χίππικο, εμπριμέ style, υπόσχεται ακούσματα λάτιν, ποπ, ροκ, μπαλάντες και αξεπέραστα λαικά που «αντέχουν» στο χρόνο. Με πάθος, χορό, καλοκαιρινή ανεμελιά και ερμηνευτικές «κορώνες» που μόνο αυτή ξέρει!  Το πολυαναμενόμενο live party συνδιοργανώνουν Mabrouk, Apotheosis Stage, Harris the Events.

 

Tην κορυφαία ερμηνεύτρια που διατηρεί τα σκήπτρα της τεσσερεσίμισι δεκαετίες, θα πλαισιώσει 11μελής μπάντα εκπληκτικών μουσικών και οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού. Oλα τα παλιά και νέα hit θα μας ξεσηκώσουν μπροστά στη θάλασσα. Η Αννα Βίσση καταφθάνει μετά από μια αποθεωτική sold out σαιζόν στο Hotel Ermou της Αθήνας, στο πλαίσιο της μεγάλης θερινής της περιοδείας η οποία ξεκίνησε σε Λονδίνο και Αυστραλία και συνεχίζεται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Θα απολαύσουμε τα τραγούδια του νέου της album με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, «Κράτησέ με μες στα καλοκαίρια», «Μέσα Μου», «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε», καθώς και το ανεβαστικό «Τα Χειρότερα» σε μοναδικές ενορχηστρώσεις  και βέβαια τα πολυαγαπημένα άσματα που έχουν σφραγίσει την αξεπέραστη πορεία της «Δώδεκα», «Όλα τα λεφτά μωρό μου», «Εμπνευση», «Εκατομμύρια», «Αυτός που περιμένω», «Σχιζοφρένεια», «Χωρίς το μωρό μου»,«Το γκάζι ανοιχτό», «Τελευταίος χορός», «Ξανάμανα» κ.α. Ακόμα μια φορά όσοι την απολαύσουν, θα ομολογήσουν πως η Βίσση είναι μία και μοναδική.

 

 

 

*Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το βράδυ! Προπώληση εισιτήριων: Ιnglot -Discover και Γωνιά του βιβλίου. Τηλέφωνα για κρατήσεις σε τραπέζια, καναπέδες, πάσα 6937 144344

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life