Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαίνεται η φωτιά στο Ριόλο – Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Μαίνεται η φωτιά στο Ριόλο – Ενισχύονται...

Τις προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύουν, από αέρος, τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη

Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην πυρκαγιά που μαίνεται σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ριόλος Δυτικής Αχαΐας.

Επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος με 19 πυροσβέστες. Συνδρομή παρέχουν 2 οχήματα ΟΤΑ και 1 μηχάνημα έργου της Περιφέρειας. Τις προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύουν, από αέρος, τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Νωρίτερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Ριόλου, η οποία πάντως δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές. Επιτόπου επιχειρούν σημαντικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και πιο συγκεκριμένα, 13 οχήματα με 27 πυροσβέστες, καθώς και πεζοπόρο τμήμα 9 ανδρών. Τις προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύουν, από αέρος, τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη.

 Επίσης σε εξέλιξη, παρουσιάζοντας ωστόσο καλύτερη εικόνα σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι και η πυρκαγιά στην περιοχής της Βάρδας Ηλείας, που καίει σε γεωργική κυρίως έκταση. Δεκαπέντε οχήματα με 32 πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα 10 ανδρών επιχειρούν τον πλήρη έλεγχό της με τη βοήθεια τριών αεροσκαφών και ενός ελικοπτέρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις