Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με επιτυχία στέφθηκε η κατανυκτική εκδήλωση «Επί ξύλου βλέπουσα»

Πάτρα: Με επιτυχία στέφθηκε η κατανυκτικ...

Στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Άνω Καστρίτσι

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Άνω Καστρίτσι το μουσικό αφιέρωμα στους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, το οποίο διοργάνωσαν από κοινού το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και η Τοπική Κοινότητα του Άνω Καστριτσίου του Δήμου Πατρέων. Οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο της Εκκλησίας, όπου είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν και την πρόβα της Ορχήστρας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικρατούσε ανυπομονησία για την επικείμενη εκδήλωση καθώς στο παρελθόν δεν είχε πραγματοποιηθεί κάτι παρόμοιο. Το αποτέλεσμα όπως αναφέρουν ο εφημέριος, π. Παρασκευάς Μπούμπαλης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Χρυσικόπουλος Χαράλαμπος, δικαίωσε πανηγυρικά τους πάντες, καθώς οι μελωδίες σε συνδυασμό με τους ψαλμούς και την απαγγελία ήταν κάτι συναρπαστικό.

Ευχαριστίες στους καταξιωμένους ψάλτες Καρυτινό Σωτήρη, Κόρδα Μίλτο και Σαλούρο Γιώργο, την Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Ωδείου Πατρών με διδάσκοντα και διευθύνοντα τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο, τους Γιώργο και Νίκο Θεοδωρόπουλο για την απαγγελία καθώς και σε όλους όσοι παρευρέθησαν στην όμορφη εκδήλωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις