Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεσπά η κόρη του αδικοχαμένου Νίκου Παράσχη: «Το Norman Atlantic ήταν παγίδα θανάτου»

Ξεσπά η κόρη του αδικοχαμένου Νίκου Παρά...

Τεσσεράμισι χρόνια μετά την ναυτική τραγωδία οι μνήμες παραμένουν νωπές

Τεσσεράμισι χρόνια έχουν περάσει από τη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic  που είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Μια τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 11 ανθρώπων, η οποία έτυχε να βρεθούν στο πλοίο τα ξημερώματα της 28ης Δεκεμβρίου 2014.

Για όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους στο Norman Atlantic οι μνήμες παραμένουν ακόμα ζωντανές.

Η Βασιλική Παράσχη, κόρη του Νικολάου Παράσχη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην τραγωδία του Norman Atlantic μίλησε στο zougla.gr για τις τραγικές στιγμές εκείνης της περιόδου. «Το Norman Atlantic ήταν παγίδα θανάτου. Μίλησα με τον πατέρα μου όταν ανέβηκε στο πλοίο και μου είπε ότι ένιωθε ανασφάλεια. Ήταν να ταξιδέψει και ο αδερφός μου αλλά τελευταία στιγμή το πλοίο άλλαξε και επέλεξε να μην ταξιδέψει τελικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Από τις μαρτυρίες άλλων ανθρώπων που βρίσκονταν στο πλοίο και τελικά σώθηκαν έμαθα πως τα πάντα έγιναν λάθος. Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Το προσωπικό του πλοίου δεν έκανε αυτό που έπρεπε ώστε οι επιβάτες να προστατευθούν» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η κυρία Παράσχη, αναμένεται τον Μάιο να μεταβεί στην Ιταλία με τον δικηγόρο της Νίκο Διαλυνά καθώς ξεκινά η ποινική δίκη για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις