Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπ. Πολίτης: Το Πατρινό Καρναβάλι χρωστάει πολλά στον Άγγελο Πολυδωρόπουλο

Σπ. Πολίτης: Το Πατρινό Καρναβάλι χρωστά...

Ήσουν δάσκαλος μιας άλλης νοοτροπίας για την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης μας

Σε κείμενο του για τον εκλιπόντα αγαπητό καρναβαλιστή και ιδιαίτερα ευγενή άνθρωπο, ο Σπύρος Π. Πολίτης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχαν. Πληροφορικής, αναφέρει πως ο Κρυμμένος Θησαυρός και η εξέλιξη του θεσμού του Πατρινού Καρναβαλιού χρωστούν πολλά στον Άγγελο Πολυδωρόπουλο.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Πολίτη έχει ως εξής:

Ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος ήταν η πρώτη προσωπικότητα που θα θυμάμαι από το Πατρινό Καρναβάλι! Η δεύτερη (ίσως όχι με την σωστή σειρά) θα είναι η αγαπημένη μας Ντούλη Δημητροπούλου. Παρόλα αυτά αν μου έλεγες πώς θα τους έβαζα, μονάχα δίπλα δίπλα θα τους φανταζόμουν εγώ αλλά πιστεύω και οι χιλιάδες άλλοι πατρινοί που τους είχαμε γνωρίσει και είχαμε συνεργαστεί μαζί τους.

Ο Κρυμμένος Θησαυρός και το Πατρινό Καρναβάλι χρωστάει πολλά στον Άγγελο Πολυδωρόπουλο. Το στήσιμο και η εξέλιξη όλου αυτού του θεσμού σίγουρα οφείλει πολλά -πάρα πολλά- στον Άγγελο. Στον Άγγελο που όταν ακούγαμε την φωνή του στα ραδιοφωνικά ραντεβού της ΕΡΑ την τελευταία Παρασκευή και το τελευταίο Σάββατο, ακριβώς πριν την μεγάλη καρναβαλική γιορτή της Κυριακής, ήταν σαν το διαιτητή που έδινε το σφύριγμα για να αρχίσει ο αγώνας. Ο μεγαλύτερος αγώνας της πόλης!

Αγαπημένε Άγγελε, δάσκαλε μιας άλλης νοοτροπίας για την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης μας, μακάρι οι διδαχές σου να είναι αυτές που θα καθορίζουν για πάντα τον τρόπο που τα Πατρινόπουλα θα συνεχίσουν να γιορτάζουν στους δρόμους της πόλης μας, με κέφι, τέχνη, γνώσεις και ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ! Άγγελε Πολυδωρόπουλε θα σε θυμόμαστε πάντα…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις